sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

THANK YOU!

Photobucket

Kiitos tosi paljon kaikille lukijoille, ootte aivan mahtavia, lähetetään teille haleja ja pusuja ku jaksatte lukea meijän blogia! Photobucket
Sitte ku tulee 50 lukijaa täyteen, me lähetetään musta eli Lindasta alaston kuvia, love ya all! no ei vaineskaa! :D

Ja heitetäänpä tähän perään vielä vähän cosplay juttuja mitä ollaan väsätty. Tosiaan Närconiin ollaan lähössä ens tiistaina ja ollaan sinne väsätty mun cosseja tuli persuuksissa, eikä oo vieläkään ykskään cosseista valmiina.
Sain Judaliin ja Aladdiniin vihdoin peruukit, ja sitte niitä vähän modailin ja testailin.

Photobucket

Tosiaan Aladdinhan on melkeen kokonaan valmis, vaan huilu ja se kepukka pitää tehä. Judalista on valmiina pantsut, yläosa, se valkonen kangas tsydeemi ja sauvaki on kovaa vauhtia valmistumassa.

Photobucket

Siinä vielä keskeneränen Judalin sauva. Kuvassa näkyy myös se timungi mikä tulee Judalin kaulakoruun ja violetti pallonpuolisko mikä tulee Burnin paitaan. Meil on vielä vaikeuksia keksiä mistä me tehdään ne Judalin käsikorut ja kaulakoru, kiire tulee!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Siinä hieman kuvia ku oon maalannu siihen Burnin puseroon sen kuvion ja numeron. Ja vikana myös kuva Burnin sukista ku ne on kuivumassa. :)

Photobucket

Photobucket

Siinä sitten ennen ja jälkeen kuvat Burnin pallosta. Burniin on nyt sitten kengät, sukat, pöksyt, pallo, peruukki tosin vielä modaamatta, ja paita pitää vielä ommella kasaan.
Ja meillähän on pieni Odin Sphere ryhmä Traconissa, ni Saana on vähän tehny sen Elfaria cossia mm. peruukki on tilattu ja tullu, siipiä se on vähä alottanu ja niitä kukkia mitkä sillä on päässä, samoiten se on alotellu sitä Elfarian sauvaa, mut siitä ei oo nyt kuvia.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Joo tosiaan eli se joutu ostamaan valkosia tekoruusuja 5kpl ja värjäs ne sitte tolla perinteisellä värjäys tyylillä millä yleensä peruukitki värjätään.

Tässä kaikki tällä kertaa, tämmönen pieni päivitys ennen Närconiin lähtöä! Närconista sitten paljon kivoja kuvia ja vihdoin musiikkivideo tulossa, mä vannon! Koska löysin sopivan biisin siihen videoon ja hey c'moon neljän päivän tapahtuma Ruotsissa, siitä on pakko saada väsättyy musavideo!

see ya, precious babies~

0 kommenttia:

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino