maanantai 30. heinäkuuta 2012

NÄRCON 2012: part 1

Hello, guys! Nyt sitä sitten ollaan kotiuduttu Närconista ja olis aika kertoakkin siitä jotain.. Me mentiin Ruotsiin jo keskiviikoks, koska yövyttiin camping alueella teltassa, joten ku meni päivää aikasemmin sai rauhassa pystyttää leiri eikä tarvinnu hirveessä kiireessä laittaa telttoja yms pystyyn, sitte cossit päälle ja conipaikalle. Alotetaan siis torstaista.

Torstai 26.7.2012

Photobucket

Torstai lähti käyntiin joskus noin kymmenen maissa aamulla ainaki ite taisin herätä vasta sillon ja conipaikalla ovet avautu vasta yheltä. Päätettiin sitte vaan heittää cossit päälle ja lähtee pyörimään conialueelle vaikkei ovet ollu vielä auki.
Käytiin mäkissä safkaamassa ja siinä matkan varrella asfalttiin oli maalattu kaikenlaisten tapahtumien logoja ja mm. Närconinki logo oli siellä, joten otettiin siinä pari kuvaa.

Photobucket

Siinä matkan varrella oli myös omituisia patsaita ja Saana halus ottaa yhen patsaan luona pari kuvaa.
Photobucket

Photobucket
Se löysi miehen

Ku ovet oli vihdoin auennu, käytiin sisällä pyörimässä ja tutkimassa mestoja. Käytiin myös kattelemassa millanen se takapiha oli missä kaikki ulko activiteetit oli mm. uima-allas, lava, keskiaikanen leiri yms..

Photobucket
Suorastaan upea uima-allas :D

Palattiin etupihalle ja päädyttiin istumaan rappusille varjoon koska oli pikkasen kuuma..

Photobucket

Joku Närconin valokuvaaja eksy paikalle ja halus ottaa musta, Niinasta ja Sennistä kuvia.

Photobucket

Törmäsin myös yhteen Aladdin cossaajaan johon tutustuin jo vähän tumblrissa ennen Närconia. Oon myös aika otettu ku yhessä vaiheessa joku random tyttö kysy multa oonko mukana siinä Nordic cosplay kisassa tolla mun Judal cossilla missä pääpalkintona oli 3 000€.

Photobucket
Saana pakotti mut sen kanssa kuvaan

Ja koska mulla alko bindit sattuu, lähettiin vaihtaa cosseja pois jo siinä neljän maissa ja matkan varrella photoshootattiin pikkasen..

Photobucket

Photobucket

Illalla käytiin porukalla pyörimässä Linköpingin keskustassa ja käytiin myös kaupassa.

Photobucket
Nostalgiaaaaaaa

Ku oltiin palattu camping alueelle, ajateltiin että pelataan yks kierros krokettia. Alotettiin peli ihan normi kuteissa kunnes päätettiin heittää Inu x Boku cossit päälle kaappicossi tyylillä.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ja tähän perään camping alueen upea vessa ja suihkuja ei ollu ollenkaa, piti käydä siellä yöpaikka rakennuksessa suihkussa

Me pistettiin sitte kroketin jälkeen koko cossit päälle ja lähettiin vielä pyöriin conialueelle. Meijän oli myös tarkotus mennä kattoo Battle Royale ku siellä oli semmone sali missä ne näytti leffoja aina myöhään illalla, mut sit tajuttiin et hetkonen siin on salee ruotsi tekstit, joten annettiin olla ja lähettii mestoilta nukkumaa..

Perjantai 27.7.2012
Perjantaina ovet aukeski jo kaheltatoista ja taidettiin niihin aikoihin olla conialueella Inu x Boku SS cossit päällä. Pyörittiin siellä sisällä jonkin aikaa ettimässä jotain kivaa photoshootti paikkaa kunnes löydettiin semmonen syrjänen kahvila joka oli tarkotettu conikäviöiden vanhemmille oleskelu paikaks.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Ollaan aika fabulous

Photobucket

Photobucket

En muista kuinka kauan jaksettii pyöriä cossit päällä kunnes käytiin vaihtamassa pois ja lähettiin taas Linköpingin keskustaan pyörimään ja käytiin myös kattomassa millanen on Linköpingin vanha kaupunki ja käytiin myös tadaa jälleen kerran kaupassa.
Siinä se Perjantai päivä kulu mukavasti..

to be continued..

2 kommenttia:

Valkoinen Samurai kirjoitti...

Viime vuonna ku olin Närconissa tota Närcon logoa ei oltu maalattu, se oli siisti. :'DD

Keskiaikainen leiri? Missä? o.o Vai meinaatteko sitä lajv/tappelukenttää?

Ja OMG Calippo shotseja!! Ultimate nostalgiaa!! <3 En oo itse syönyt niitä moneeeeeeeeeen vuoteen, pitää korjata se virhe joskus!!

Ompa helevetin maukas vessa. lol

Hienoja kuvia muuten! :'D

Linda-Johanna kirjoitti...

juu meinaan sitä tappelukenttää vai mikä lie :D

calippo on parasta!! :D ♥
ja joo mielummin toi vessa ku pusikko :D

ja kiitos! :)

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino