maanantai 30. heinäkuuta 2012

NÄRCON 2012: part 2

Tässä tulee sitten loput närconista + musiikkivideo..

Lauantai 28.7.2012
Lauantainaki ovet aukes kaheltatoista ja oltiin tollonki niihin aikoihin conialueella. Tällä kertaa me pyörittiin aikas paljon siellä takapihalla aluks. Pyydettiin myös yhtä Närconin työntekijää ottaan meistä ryhmäkuvan siinä takapihan lavalla.

Photobucket

Sitte porukalla alko oleen nälkä.. Tosin ensin mentii vähän photoshoottailemaan ja sitte vasta syömään mäkkiin..

Photobucket

Photobucket

Ku oltii otettu tarpeeks kuvia, ni mun oli ihan pakko koittaa tehä maali photoshootattiin nurmikentällä missä oli tietty kaks isoa maalia ja tietty futis taidot oli ruostunu, tähtäys ei ollu kohdallaan eli pallo meni huti maalin ja pallosta lähti kivasti mustaa maalia.

Photobucket

Photobucket
Mitäs me mäkkiläskit

Ku oltiin syöty palattiin mestoille pyörimään. Istuskeltiin siellä takapihalla, kunnes randomisti yhet zombie likat tuli meitä kohti..


Ku ei enää jaksettu vaan istuu siellä takapihalla, lähettiin etupihalle käppäilee ja huomattiin että yks sohva oli vihdoinki vapaa, joten vallattiin se ja otettiin vähän kuvia.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Burn oli liekeissä

Alko siinä sitten numeroa pienemmän futiskengät sattuu ja Senniki halus jo päästä pois cossista, joten lähettiin kahestaan camping alueelle vaihtaa cossit pois ja palattii mestoille sen verran että hain rahaa Saanalta ja mun ja Sennin matka jatku mäkkiin..
Niinan luo oli tullu yks Närconin henkilökunnan tyyppi sanomaa että niillä on kohta tiger&bunny ryhmäcossi ja koska Niina cossas Karinaa, ni ne pyys sitä siihen ryhmään koska niiltä puuttu Karina.
Ku tultiin Sennin kanssa takasin, ooteltiin porukalla niitä t&b cossaajia ja ku kaikki oli kasassa, ni lähettii photoshoottaamaan ja mä lähin Niinan kuvaajaks.

Photobucket
Siinä yhessä välissä pelattiin myös tofu peliä.

Pyörittiin Niinan kanssa niitten t&b cossaajien kanssa melkeen kahteen asti aamuyöstä. Sinä iltana oli myös päättäjäis juhlat jollon päästettiin ilmaan niitä sellasia lyhtyjä.. Harmi etten saanu siitä oikeen kunnon kuvia tai videota.
Ku oltiin saatu tarpeeksemme niistä juhlista, mentii hengaa PVC huoneeseen, missä oli ne kaikki upeet figut näytillä.

Photobucket
Tarviin tän figun mun elämään ;_;

Photobucket
Koko t&b poppoo

Photobucket
Cuties.. :3

Ja vihdoinkin sain musavideon tehtyä, joten tässä Närconin musiikkivideo, nauttikaa!:


Närcon oli aivan mahtava, Suomeenki pitäs saada ees yks tämmönen iso nelipäivänen con. Sunnuntaista en jaksa ees kirjottaa, koska sillon ei tapahtunu muutaku pakkaamista, parkumista ja kavereiden hyvästelyä ja matka kotia kohti.
THANK YOU ALL, especially Senni, Niina and the T&B group! you were awesome! *3*

see ya~

1 kommenttia:

Blackphoenixes kirjoitti...

*Trying to navigate all this Finnish* 8")

Thank you for a great Närcon! >w<
We really miss you and we are so happy we got the chance to meet you.
Sadly me and Madeleine will be going to Japan, but when we get home we definitely want to go to a Finnish convention! It seems like a lot of fun! O3O
//Saranya

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino