keskiviikko 12. syyskuuta 2012

TRACON 2012

Terve taas! Anteeks ettei olla tehty mitään päivityksiä cossien teoista tässä Traconin ja Närconin välissä, on ollu vähän muutakin tärkeempää puuhaa kun tää kiva pikku harrastus!

Mutta nyt vihdoin jaksoin muoksia kuvia ja rupee kirjottaa päivitystä ja sanon heti alkuun että musiikkivideota ei oo tiedossa, koska ei otettu yhtään videomatskuu Traconissa sori oltiin laiskoja! Nyt on muutenki aika heikot eväät Traconista ku ollaan vähän väsyneitä cossaamisen suhteen tän vuoden osalta.

Tosiaan alunperinhän mun piti cossata Traconissa kolmea hahmoa, mut cossasin vaan yhtä, samoiten Saanan oli tarkotus cossata kahta mut sekin cossas vaan yhtä. Ensinnäkin lauantaisen huonon sään ja cossi väsymyksen takia ei löytyny motivaatiota cossata lauantaina, eli cossattiin vaan sunnuntaina ja alotanki suoraan sunnuntaista, koska hypittiin lauantaina normi kuteissa. Tosin muo vieläkin hämmentää se että joku jätkä halus musta kuvan ku olin normi kuteissa hey c'moon!

Anyways..

Sunnuntai 9.9.2012
Alotan sillä kuinka ilonen olin et oli kerrankin tilava hotellihuone, tosin siellä oli ihan pirun kylmä ku ilmastointi huusi viimestä päivää.

Photobucket

Saanan kamat ofc pitkin ei se osaa olla siisti edes hotellissa heti pitää heittää tavarat levällee.
No siinä puolyhentoista maissa ainaki meikä heräs, pistettiin kamat kasaan ja Tampere-talolle laittaa cosseja päälle sinne ihanaan pukuhuoneeseen mmm. Ku tää rumba oli hoidettu, etittiin heti meikän Magi-ryhmä ja mentii niitten kans melkeen samantien photoshoottaamaan ulos joka oli suuri nautinto!

Photobucket
Mitenniin oli kylmä

Photobucket
Koko poppoo

Huomatkaa että multa puuttuu se Aladdinin kepukka kyllä vaan olin laiska enkä jaksanu sitä ees väsää. Tuon huilunki tein hotellihuoneessa viimehetkellä.

Ja sitten siirryttiin sisälle kuvailemaan koska ihmiset kitisi ku alko oleen vähän vilpakka meitsi heti ekana kitisemässä!

Photobucket
Näitä kuvia ku otettii ni mulla ei meinannu pokka pitää joten.. Redumu: "Ajattele jotain surullista, ajattele et EXO hajoo" meitsi: "D:" /kärsivä lapsi

Photobucket

Photobucket
Mit--

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Paljon kuvia..

Photobucket

Photobucket

Sitte alettiiki jo hajaantuu koska siellä jossain oli se poliisi boksi Doctor Who:sta ja Saana halus mennä sen edustalle ottaa kuvia joten erkanettiin tuosta ryhmästä..

Photobucket

Photobucket
Meitsi taas jotai vammailee

Photobucket
Toi yks ei osannu hymyillä silmillä joten opetin sille miten se tehään huoh :D

Sitte yllätys yllätys törmättiin Lauriin, Jarmoon ja Esaan. Esan piti mennä nettipukukilpailuu joten hengattiin sitte Laurin ja Jarmon kanssa ja..

Photobucket
Lauri pls

Photobucket
life is beautiful

Tadaa eiköhän tässä oo nyt kaikki matsku mitä saatiin Traconista. Aika heikko saldo, mutta parempi tämä kun ei mitään. Jos vaikka tuo kiinnostus cossaamista kohtaan nousisi huippuunsa tässä Frostbitea odotellessa.

Mutta siis.. See ya~!

0 kommenttia:

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino