maanantai 11. kesäkuuta 2012

EDIT// this year's cosplay plans

Alkuun kyllä sanon pari juttua liittyen siihen Desuconin musiikkivideoon. Mulla ei tällä hetkellä ole koneella mitään hyvää videon teko ohjelmaa millä saisin sen tehtyä, ja oon kaikki maholliset kokeiluversiot vegasistakin ladannu enkä jaksa alkaa ettiin mitään muita ohjelmia, joten voi mennä aikaa ennenku saan sitä videota aikaseks, hyvä jos saan sitä aikaseks ollenkaan!

Tosin sillon ku ekaa kertaa listasin hahmot keitä cossaan tänä vuonna, ni sanoin etten muuta listaa ollenkaan, mutta ikävä kyllä en pystyny pitämään lupausta ja tadaa lista muuttuu taas jälleen kerran..

EDIT//tulikin nyt taas muutos, että jätän Animeconin tältäkin vuodelta väliin, koska budjetti ei kertakaikkiaan kestä sitä reissua! Jos aijon tuota Sinbadia cossata, niin pitää karsia radikaalisti! :(

Photobucket

Photobucket

Hahmot joita ajattelin cossata Närconissa.. Tosin jos rahat ei riitä, niin joudun ehkä jättään Judalin pois ja sit otan Närconiin vaan mukaan pari vanhaa cossia.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja hahmot joita ajattelin sitten Traconissa cossata. Velvetillä oon Odin Sphere ryhmässä ja Aladdinilla oon Magi ryhmässä. Kaveri cossaa Ja'faria, mutta hiukan muunneltua versiota ton kuvan Ja'farista (ps. Sinbad on tuo violetti hiuksinen) ja on sitte mun parina.

Katotaan nyt kuinka pitkään tää lista pysyy muuttamattomana! :D
Toki ainoo asia miten tää lista voi muuttua on se, että karsin pari hahmoa pois, mutta toivottavasti saan noi kaikki tehtyä! :)
Ja jälleen kerran Saanan cossi suunnitelmista en tiedä mitään.. Se sano tossa jo Desussa ettei se ees viitti tehdä mitään virallista cosplay listaa, koska siihen tulis kuitenki jotain muutoksia.

see ya~

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miksi päivitätte tätä niin harvoin?

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino