sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

DESUCON 2012

Terve, lukijat! Tällä kertaa meijän Desucon reissu onki aika mielenkiintonen.. Let's get started!

Perjantai 8.6.12
Päätettiin siis perjantaina lähteä siinä kahden maissa jotta vältyttäis kauheelta ruuhkalta.. Ehittiin ajaa noin 33 kilometrin päähän Lahdesta katsottuna ja auto simahti motarille. Odoteltiin siinä sitten pari tuntia et yks Saanan kaveri Lahdesta tuli hinaamaan auton lähimmälle huoltoasemalle, kamat siirrettiin sen kaverin autoon ja matka jatku kohti Lahtea.
Ku oltiin hotellihuoneeseen päästy, ni äkkiä cossit päälle ja sitte menoks.. Alussa fiilis oli vähä kadonnu ton auto episodin takia, mut kyllä se hyvä fiilis ainakin mulle tuli siinä pikkuhiljaa.

Siinä sitten niille laitureilla hyörittiin ja photoshootattiin..

Photobucket

Photobucket
En tiiä mitä tässä kuvassa tapahtuu :D

Photobucket

Photobucket
Sain nakin.

Photobucket

Photobucket
jarrrr

Photobucket

Photobucket

Photobucket
"da fuck is this"

Tarpeeks ku oltiin kuvia otettu ja hilluttu ja nähty vähän uusia naamoja, ni päätettiin käydä kaupassa hakeen jtn iltapalaa ja aamupalaa seuraavaa aamua varten..

Photobucket
Tämmöset urpot tarttu messii kauppareissulla.

Photobucket

Siinä sitten vietiin ostokset Sennin autoon ja jatkettiin randomia pyörimistä coni alueella! Siirryttiin hotellihuoneeseen joskus yhentoista maissa..

Lauantai 9.6.12
Seuraavana päivänä me herättiinki jo puol seittemältä ja ruvettiin melkeen heti laittaa cosseja päälle koska Sennin auto oli parkissa missä voi saada sakot aamu yheksästä ilta kuuteen ilman parkkimaksua. Oltiin siis paikan päällä jo kello yhdeksän ja käytiin eka vähän photoshoottaamassa.. Mentiin sitte takasin sisälle ja pysähdyttiin semmosen pienen pöydän ääreen näprää puhelimia.

Photobucket

Photobucket
hail satan ja niin edelleen..

Photobucket
Sillä ei oo ihan kaikki muumit laaksossa..

Photobucket
Huomatkaa kuinka ovelasti olin myös vaihtanu tavallaan sitä versiota Shurasta mitä mun piti alunperin cossata.. Meillä tuliki ongelmia sen punasen bikini yläosan kanssa, joten vaihoin versiota!

Photobucket

Photobucket

Siinä samalla ku näprättiin puhelimia joku jätkä kävi napsasee meistä kaikista kuvat polaroid kameralla ja oon niin ilonen siitä kuvasta, koska oon aina halunnu jostain conista ees yhden polaroid kuvan pitäs hankkii polaroid kamera yms coneja varten.

Photobucket
Siinä ne nyt on, käytiin ne hakee mukaan lauantaina illalla ennenku mentiin hotellille vaihtaa cossit pois. Ja vähän kyllä harmittaa et pidän väärästä kohtaa miekkaa kiinni, mutta ihan sama muuten on hyvä kuva! :D

Sitte siinä jossain kohtaa törmättiin myös Lauriin ja Esaan jotka ei millään meinannu päästä syömään ja sitte jossai vaiheessa taas Saanan piti lähtee hoitaa asioita että saadaan auto kuntoon, Lahteen ja päästäis sillä myös kotiin, jollon mä taas tartuin Marksin ja Jasminin mukaan.
Pyörin sitte niitten kahen kanssa myyntipöydillä ja ne halus mennä tanssii furontosaido ooriin, jota Jasmin ei kyllä tanssinu loppuun asti, shame on her :D

Photobucket
Koska Marks on vitun fabulous :D

Sitte siinä jossain vaiheessa löysin ne ihanat Sinbad ja Ja'far cossaajat kakski kertaa ja toisella kerralla annoin Minnalle luvan ottaa niistä kuvan.. Mä en yleensä ota muitten ihmisten cosseista huvikseen kuvia, mut nyt oli ihan pakko.

Photobucket

Saana oli hoitanu hommansa ja törmättiin taas Lauriin ja Esaan ja Senni ja Kiraki tuli siihen sitte myöhemmin, ku ne oli ollu niitten Soul Eater ryhmäläisten kanssa..

Photobucket

Ja sitku taas törmäsin Minnoihin ku ne hävis siinä jossain kohtaa, ni Minna oli käyny ostaa mulle pienen vaaleenpunasen alpakka pehmolelun ja sit tämmösii ihanii suklaa paloja mihin sai ite painaa jotain tekstii..

Photobucket
En raaski syödä noita :(

Käytiin sitte kattomassa EuroCosplay ja Hall Cosplay kisat ja pakko sanoa että mun mielestä EC kisassa top3:sen ykkönen ja kolmonen meni väärinpäin, ei millään pahalla! Niitten kisojen jälkeen lähettiin sitte hotellihuoneelle vaihtamaan cossit pois normi kuteisiin..

Photobucket
Siinä kuva jos ketään kiinnostaa miltä näytin lauantai iltana.

Pyörittiin hetki ympäri paikkoja ettimässä ihmisiä ja tosiaan ottamassa musta pari kuvaa. Sitte päätettiin mennä syömään siihen lähimpään kotipizzaan, mut siinä matkan varrella Lauri, Esa ja Fia tuli vastaan ja sano että se kotipizza oli ihan täynnä, joten lähettii sitte niitten kanssa heseen syömään.
Siellä hesessä tosiaan huomas kuinka porukka alko oleen väsyneitä ja jututki alko oleen sen mukasia. Ja mitä opimme tästä, jos sulla on pienikin päänsärky, älä hengaa Laurin ja Esan kanssa, koska ne vaan pahentaa sitä päänsärkyä tyhmillä jutuillaan joille ei voi olla nauramatta. :)
Ne kolme hetti meijät sitte takasin Sibbetalolle josta napattiin Kira ja Minnat mukaan ja lähettiin hotellille nukkumaan.

Sunnuntai 10.6.12
Koska Senni ei ollu enään tollon la-su välisenä yönä mein hotellihuoneessa koska se lähti kotiin jo la muiden menojen takia, oltiin tosiaan otettu Minnat sinne nukkumaan, koska niillä ei ollu varsinaista yöpaikkaa.. Herättiin sitte siinä pikkuhiljaa seittemän kahdeksan maissa.
Heitettiin pikkuhiljaa cossit päälle ja lähettiin Sibbetalolle, oltiin siellä joskus noin kymmenen maissa. Aateltiin käydä vähän photoshoottailemassa heti alkuun..

Photobucket

Ne kaikki photoshootti kuvat oli niin derpuja, joten päätin olla julkasematta niitä varsinaisia photoshootti kuvia!

Siirryttiin sinne etupihalle venailemaan Ao no Exorcist cosplayryhmää mihin kuuluin ja sitte siihen ilmesty Lauri ja Esa yms..

Photobucket

Photobucket
Ihan kivan kokonen ryhmä. Huomatkaa Esa tuolla oikeessa nurkassa!

Photobucket
Linda is not pleased

Ryhmäläisiä ei sitte näkyny ja en muista mitä siinä välissä häärättiin siellä sisällä kunnes sain tietää et mun ryhmäläiset oli pukkarissa ja pyysivät muo sinne hengaamaan, joten mentii sitte sinne venailemaa että ne oli valmiita ja huhhu sitä meininkiä..

Ku ryhmä oli vihdoin valmis, lähettiin ulos pyörimään ja yritettiin ottaa jtn järkeviä kuvia.. huom yritettiin..

Photobucket

Photobucket
Mitä ny vähä vedettii suonee, pikku juttu.

Photobucket
Mitä täs tapahtuu?

Photobucket
Jätkät kusella, ja Bon teki sen ilman käsiä

Photobucket
Ja jos nyt kellekkään ei valaistunu mitä tossa lukee, ni siinä lukee satan

Ei ne kaikki kuvat ollu oikeesti tollasia derpuja, kyllä siellä seassa oli kunnollisia kuviaki, mut en jaksanu lisätä niitä tähän :D
Loppupäivä meniki sitte lepposasti istuskellessa siellä jossain Sibbetalon nurkassa jutellen ihmisten kanssa. Ku kello alko oleen jo puol neljä, mietittiin siinä että vois pikkuhiljaa lähtee kotiin.. Kävin vaihtaa housut toisiin housuihin, sitte hetki jaksettii vielä odottaa Laurin ja Esan kanssa ku Esan piti hakee sen propit narikasta, kunnes oltiin kauheita ja feidattiin ne ja lähettiin autolle..
Sitte vaan lähettiin ajaa kotiin ja toivottiin että uus akku kestäis koko matkan Södikseen asti ja niinhän se kesti luojan kiitos!

Oon tosi pahoillani mutta conimusiikkivideon saatte erillisessä merkinnässä heti huomenna, meinaan mun kärsivällisyys tän merkinnän julkasemisen suhteen ei kestäny.. Ja tosiaan sori mun sekavat selitykset, koska kirjotin tän puoliunessa.

Tähän loppuun haluisin kiittää kaikkia uusia mahtavia ihmisiä joihin tutustuin conin aikana ja toki vanhojakin tuttuja haluan kiittää hienosta conista! Haluun myös erityisesti kiittää meidän Ao no Exorcist ryhmää vaikka olinki kauheen awkward siinä porukassa :(, koska toi oli mun ensimmäinen cosplayryhmä missä olin mukana!

see ya~

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tiedäksä noitte homestuck cossaajien blogei/tumblereit koska.

hienot cossit sul kans

Linda-Johanna kirjoitti...

juu tiiän.. :)

Dirk cossaaja: teamister.tumblr.com
Dave cossaaja: testicletherapist.tumblr.com
Jake cossaaja: lusciouslumps.tumblr.com

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino