perjantai 18. toukokuuta 2012

some more little stuff

Terve taas.. Tässä tulee taas vähän pieniä päivityksiä Desun cosseista. Alotetaan vaikka Shurasta koska Rinistä oli jo viime päivityksessä.Eli tässä pari kuvaa siitä Shura peruukista. Oon vasta jonkun verran ehtiny sitä modaamaa, ja esim. talkkaamaan en oo ehtiny lainkaan. Sitte Saana pääs alottaa sen bikini yläosan tekemisen..

Photobucket

Photobucket

Ja tolta ne näyttää tällä hetkellä. Vielä on kuitenki pientä fiksaamista.
Sitte tässä kuva niistä kengistä mitkä aattelin Shura cossiin laittaa:

Photobucket

Noi on ihan Saanan normikäytössä olevat kengät ja sillonku tuumailin et mistähä hemmetistä löydän hyvät kengät Shuraan, ni kävi noi mielessä..
Pääsin myös alotteleen sitä Shuran miekkaa.. Jaska veisti alun ja malliks hio siitä kärjestä vähän matkaa. Mä sitte jatkoin sitä hiomista ja vähän ehin dremelin käyttöä harjotella, ku pitäs sillä sitte tehä siihen varteen ne kuvioinnit yms..

Photobucket

Photobucket

Saana oli pari päivää sitten käyny kellarissa ja tuonu mulle kengät sunnuntain Riniin, sekä hampaat ja korvat.. Päätin sitte tossa eilen että teen perjantaina toisen version Rinistä ja se on se versio missä sillä on se thank you 39 paita mangaa lukeneitten pitäs tietää. Rin esiintyy niissä vaatteissa mm. chapterissa 20.
Saana oli sitte tänää käyny UFFissa ja tuonu kauheen kasan vaatteita ja materiaaleja cosseja varten ja toi mulle mm. housut ja paidan siihen perjantain Rin cossiin siihen cossiin ei kenkiä tarviikkaan, ku Rin vetelee varpasillaan. Ja koska niissä housuissa ne raidat oli vaaleensiniset, maalasin ne valkosiks..

Photobucket

Photobucket

Ja oikeestaan Rinillähän on niissä housuissa kolme raitaa, mut aattelin nyt kuitenki olla lisäämättä noihin sitä kolmatta raitaa.. :/
Sitte tein siitä thank you 39 tekstistä sabluunan ja töpöttelin siihen t-paitaan..

Photobucket

Photobucket

Ja Saana huomas että tossahan on mun syntymäpäivä, meinaan 3.9. :D Ihan kiva sattuma..
Yritettiin myös sen hännänpään kanssa jotain säätää mutta ei siitä tullu mitää, sormet vaa palo, ku joutu säätää kuumaliiman kanssa mm. mulla on sormet iha laastareissa ny.
Sitte ku oli tarpeeks saanu tehtyy ni sitte söin semmosen ihanan mansikkarahkan jonne sai laitettuu sekaan suklaarakeita.. :3

Photobucket

nam namm.. Ja sit vielä tähän loppuun cossien teko biisi:Joo aattelin et ois kiva heittää aina loppuun se biisi mitä on kuunnellu samalla ku on väsänny cosseja yms.. Ja eiköhän tässä ollu kaikki tälläkertaa! :) see ya~

0 kommenttia:

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino