sunnuntai 11. marraskuuta 2012

frosted bites


Pientä päivitystä Frostiin liittyen. Kovasti ollaan matskuja yritetty haalia kasaan, koska näihin pukuihin tulee yhtä sun toista: sarvia, helmiä, naamioita, sulkia ja paljon kangasta. Tilasin juuri omaan pukuuni kangasta ebayn kautta, se tulee Yhdysvalloista, ja todellakin toivon, että se lopulta sopii pukuuni. Lindan pukuun kangasta ei ole vielä, mutta se pitääkin ilmeisesti itse tehdä. Siis toisin sanoen värjätä ja kuvioida itse. Tuskin sellaista, edes lähelle löytää valmiina, mikä tosin olisi ihannetilanne. 

Photobucket
Tältä sen tilatun kankaan pitäis suurinpiirtein näyttää.

Olin jo aikaisemmin tilannut ebaysta helmiä, erikokoisia ja muotoisia. Kun ne saapuivat, huomasin pienien helmien olevan aivan liian pieniä, ja suurempia helmiä oli näin ollen liian vähän, eli turvauduin Glitteriin, ja ostin sieltä kaksi pitkää helminauhaa. Näin pääsen helpommalla esim. helminauhojen tekemisessä, kun helmet ovat valmiiksi narussa. Näin voin käyttää irtohelmet muualle asuun. Tarvitsin myös isoja helmiä, keltaisia väriltään, joten jouduin turvautumaan puuhelmiin ja ostamaan maalia niihin. Yksi ilta meni niitä puuhelmiä maalatessa. Pujotin puuhelmet grillitikkuihin ja sivellin laulamaan. Tarvitsin myös paperimassapalloja, ja niitähän ei tähän vuoden aikaan löytynyt muuta kuin valkoisia. Joten maalasin myös ne keltaiseksi. Se kävikin helpommin. Maalia ja vettä mukiin, upotin pallon maaliin ja vualaa!! mulla oli keltainen pallo. Tosin paperimassa imi itseensä aika lailla maalia, ja kuivuminen kestikin sitten pari päivää, mutta aikaahan on.

Photobucket

Photobucket

Sarvien tekoon käytän taas uretaanivaahtoa. Siitä saa kevyet sarvet ja sen kun päällystää kipsinauhalla, saa siihen maalinkin tarttumaan hyvin. Teimme samalla tavalla Lindan Muman sarvet, ja hyvät tulivat. Piirrän ensin paperille sarven mallin, ruiskutan uretaanin siihen, annan kuivua ja muotoilen mattopuukolla sarven. Päälle kipsinauhaa ja maalia. Jos muistan, niin yritän ottaa wip-kuvia.

Photobucket

Peruukki tulikin jo muutama viikko sitten postissa. Väri ja pituus on hyvä, mutta kuituja saisi olla hiukan runsaammin, mutta eiköhän sitä jotain keksi, millä tämän puutteen saa korjattua. Hahmolla on suorat hiukset, joten jouduin suoristamaan peruukin. Tein sen kuumalla vedellä, ja olin yllättynyt miten helposti se kävi. Vielä se pitää laittaa päähän ja leikata oikean mittaiseksi ja modata kuntoon. Tähän peruukkiin tulee myös puuhelmiä, ja kaikkea muutakin härpäkettä, esim. sulkia, sarvet ja muutama helmi stimujen kanssa.


Lindan puku on hieman helppotekoisempi…kai? Peruukkia ei tarvita, ja päähine on yksinkertainen. Puku on A-linjainen, eli Lindan ei tarvitse pindata tai käyttää korsettia, eli rennosti. Itse joudun laittamaan korsetin, jotta saan oikean muodon. Löysin vanhasta hääkaava-lehdestä hyvän kaavan omaan pukuuni. Lindan puvun joudun improvisoimaan.

Näillä mennään tällä erää pukujen kanssa. Gaalaan ei ole mitään suunnitelmia puvun suhteen. Kaipa sitä tulee kaivettua jokin vanha puku tuolta kaapista.

Huomasin että olemme saaneet lisää lukijoita. Olemme kovasti yrittäneet käydä läpi vanhoja videoklippejä, joita emme ole käyttäneet. Koska suunnittelimme tekevämme videokoosteen ns. epäonnistuneista otoksista onko meillä edes sellaisia ;). Ja lisää pukujen teosta tulee, kunhan saataisiin photoshootti tehtyä Prinssi Ruususesta. Sen peruukin kanssa on ollut ongelmia, kun se vaan ei tykkää asettua oikeaan asentoon. Todellista peruukin kesytystä. Siitäkin voisi kirjoittaa oman merkinnän kokonaan. 


-Saana-

2 kommenttia:

Rora kirjoitti...

Ihastuin heti noihin sulkiin ja helmiin! Täytyy tunnustaa, etten oikeastaan tiedä, mitä pukuja olette tekemässä, mutta näyttää tosi herkulliselta operaatiolta. Mielenkiinnolla odotellaan!

Olivier kirjoitti...

Täytyy tunnustaa etten itsekään ole varma mitä olen tekemässä :D ja mitä niistä tulee, mutta yritys on ainakin kova :D Frostiin olis tarkoitus saada valmiiksi. Nämä puvut sopisivat hyvin myös CosplayTanssiaisiin :)

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino