sunnuntai 25. marraskuuta 2012

CosplayGaala 2012

Terveppä terve! Aateltiin nyt kuitenki lörpöttää jotain gaalasta vaikkei me siellä cossattukkaan. Multa meni muutenki koko tapahtuma vähän ohi ku en ollu kaikkein parhaimmassa kuosissa lauantai-iltasten tupareiden takia.. Joten tukin suuni jo nyt ja annan Saanan hoitaa loput..

- Lintu

Cosplay Gaala! Kolmas gaala meille, ja ehkä viimeinen, jos on juontajaan uskominen. Sääli sinänsä, koska gaala on tiukka paketti kisaamista, ei mitään ylimääräistä. Huomasin että gaala oli kärsinyt pienehköstä inflaatiosta, mikä sekin on sääli. Koska muistan ekan gaalan jossa olimme mukana, conittajia oli tupa niin täynnä, ettei istumaan mahtunut kaikki halukkaat, kisaajia oli jo yksilökisoissa kolmisenkymmentä, ja tunnelma oli muutenkin oikea. Nyt kahdessa viimeisessä on tapahtunut yleisö- ja kilpailijakato. Tosin nyt täytyy tämänkertaisen gaalan hyväksi sanoa, että esitykset olivat laadukkaimmillaan. Niitä jaksoi ihan oikeasti seurata, eikä aika mennyt kavereiden kanssa seurusteluun.

No itse kisailuun sitten. Ensin oli aloittelijoiden vuoro. Kisaajia oli 10, joista kaksi oli ryhmää. Eritoten minua ja nähtävästi muitakin miellytti neljän tytön ryhmä nimeltään Gardians 4. Tyttöjen tanssiesitys oli iloinen ja hauskaa katseltavaa. Yksilökisassa jäi erityisesti mieleen Slenderman, joka oli todella pelottava, niin kuin sen kuuluikin olla. Hienoa oli myös nähdä rohkea esitys, Kylie Minoque, jota esitti nuori mies. Sääret olivat paremmat kuin monella naisella. Lavalla nähtiin myös ”taikatemppu”, jonka esitti hahmo nimeltään Caterina Sforza, Assassin’s Greedistä. Ja näkyipä lavalla Rora, jonka olemme tottuneet näkemään toisella puolella, eli tuomarina. Roran hahmo oli Black Cat, Spiderman Comicista, miau! 

Esityksiä katsoessa tuli itselle ainakin kynnys kisaamaan aivan liian korkeaksi. Olivat sen verran hyviä ja näyttäviä. Jos jotain ”huonoa” etsii on asia, mikä pistää silmään joka kerta, on se lavalla tepastelu. Vaatii aikalailla sarjan ja hahmon tuntemista, jotta osaa päässään kuvitella tuon tepastelun tarkoituksen. Tosin mikä minä olen tuota ääneen sanomaan vaikka se nyt tulikin ulos, koska minulla ei ole siihen vaihtoehtoa antaa, enkä osaisi itsekään todella koukuttavaa esitystä rakentaa. Siksi en ehkä kisaakaan missään lajissa. Toivoisin jatkossa, että gaalaa järjestettäisiin edelleenkin, ja että kävijätkin löytäisivät sinne, koska se on todella hyvä katsaus kisoihin, ja siellä aloittelijakin voi ”harjoitella”. Siis kaikki mukaan gaalailemaan, jotta saadaan tapahtuma vielä jatkossakin.

Emme jääneet katsomaan palkintojen jakoa, koska alkoi olla kiire kotiin, joten sijoituksista ei ole tietoa. Mutta me emme ainakaan menneet sinne sijoitusten vuoksi, vaan katsomaan hyvää cosplayviihdettä, olemaan kavereiden kanssa ja kannustamaan gaalan jatkuvuutta. Kameraa ei ollut tällä kertaa mukana, joten jos tähän merkintään jokin kuva eksyy, on se kännyllä otettu, surkeaa pikselimössöä tai sumeaa krapula-aamun silmäilyä.

Lisää Frostien puvuista tulee ehkä jo seuraavaan päivitykseen, kunhan olen saanut ommeltua jo leikkaamani kankaan palat. Siihen asti, hip heijaa!!

-Saana-

ps. Ja suuret pahoittelut taas kuvattomasta merkinnästä. Jos vaikka ens kerralla yritettäs paremmin:)

0 kommenttia:

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino