lauantai 13. lokakuuta 2012

YAMACON 2012

Terve, ihmiset! Päätettiin sitten Yamaconiin mennä vaikkei edes ollu lippuja sinne. Tosiaan Yamacon järjestettiin Glorialla ja ei ollu kovin kummonen con, suoraan sanottuna aika tylsä coni, koska oli ykspäivänen ja tilat oli mitä oli eikä oikeen mitään hulppeeta ohjelmaakaan ihanku me ylipäätänsä koskaa mennää mihinkää luentoihin tai vastaaviin coneissa.

Aateltiin mennä cosseissa mutta vähän kevyemmällä linjalla, Saana väsäs mullekkin semmosen Roswell sarjasta tutun crashdown cafen tarjoilija puvun ja mentiin sitte niissä puvuissa Yamaconiin. Saana tosin cossas yhtä sen sarjan hahmoa, mut meikä veti ihan omana ittenäni et nimikyltissäki luki iha oma nimi.

Ei tosta Yamasta nyt niin paljoa oo erikoista kerrottavaa, ku tosiaan ei tullu tehtyyn siel muuta ku istuskeltuu ja heitettyy kuivaa läppää kavereiden kanssa. ja nyt lähtee kuvaralli.

Photobucket
dorks

Photobucket
Esa pls

Photobucket

Photobucket
Lauri the ammattikuvaaja

Photobucket
oon oikeesti pahoillani ei me osata olla kunnolla kuvissa

Photobucket

Photobucket
no okey ehk parissa hassussa kuvassa osataan olla kunnolla wow what a miracle

Photobucket
naurettii Esalle ku se pyöri siellä alhaalla

Photobucket
mun nallereppu sai nimekseen Pekka

Ekaks Lauri kyl sai mut puhuttuu ympäri et oisin menny myös niihin Sakura Partyihin, mut sit ku käytiin siinä Yamaconin loputtua kuplateellä, ni muutinki mieleni koska mullon vielä paljon tekemistä täällä kotona ennenku voin mennä nukkumaan.

Musta tuntuu että tää Yamacon lörpötys oliki sitte tässä. Saanalta on muuten tulossa lisää noita pukujen tekoon liittyviä päivityksiä kunhan saadaan photoshootit aikaseks.

see ya~

2 kommenttia:

Karakuri kirjoitti...

omg miten en nähy teit siel ollenkaan :U

Linda-Johanna kirjoitti...

uh en tiiä ehk ku ei tultu käymää narikal.. piti kyl tulla moikkaa mut sit se vähä jäi:(

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino