lauantai 6. lokakuuta 2012

losers opening up

Nyt on hiukan avauduttava. Olen tässä ollut jo jonkin aikaa tietoinen Frostin cossista, ja saatiin Kimmyn kanssa Lindakin ryhmään mukaan. Olen koko kesän ja nyt tämän syksyn yrittänyt etsiä oikeanlaisia kankaita, jotta ei tarvitsisi maalata montaa metriä kangasta, tai sanotaanko nyt että kuvioida. No, arvatkaa löytyykö? No ei, tai siis löysin Ebaystä, mutta mitä kävikään? Sitä ei ole tarpeeksi. Kolmesta metristä ei todellakaan tehdä puhvihihaista ”prinsessa”-mekkoa!! Eli kaiken tämän tuloksena on, että Saana maalaa monta metriä kangasta, joten vapaa-ajan ongelmia ei todellakaan ole eikä muuten tilojakaan tehdä, kun asunto toimittaa tällä hetkellä varaston virkaa, eli jos joku haluaa lahjoittaa ylimääräistä tilaa tms., niin ilmoitukset tänne . Muuten Frostin matskujen hankinta on ollut piece of cake! Kangas on ainoa mikä puuttuu, tai sanotaanko että päälikangas. Alushameen saa tehtyä aivan liiankin helposti. Nyt olisikin ongelmana, että teenkö vanteella vai ilman? Tiedän, että teen taas numeron turhasta, mutta eikö cosseja tehdessä saa hiukan tehdäkin.
  
Sitten se kuuluisa toinen asu Frostiin… mulla olisi parikin ideaa, tai no kolme, jos ollaan rehellisiä. Kahteen saataisiin Lindan kanssa paricossi, joten taidan valita niistä toisen. Tästäkin täytynee ensin jutella tuon Lindan kanssa, ja palaillaan sitten asiaan uudelleen.

Tällä hetkellä henk.kohtainen elämä on solmussa, ja cossien tekemisestäkään en oikein löydä piristystä. Siksi tämäkin osio elämästä tökkii todella pahasti. Kaipa se tästä, kun vaan puskee eteenpäin. Suomalaisella sisulla!

Rakkaudesta cosplayhin, Saana
Terve nyt munki osalta. En tiiä mikä meitä kahta vaivaa kun nää cossit ei vaan jaksa innostaa, ollaan pahoillamme ku ollaan tämmösiä masiksia, mutta kuten Saana tossa aikasemmin sano, we are working hard että saatais polkastua taas tuo innostus käyntiin! 
Joo komppaan tuohon että henk.koht life ei rullaa hyvin mut kyl tää tästä, ystävät hyvät! :)

Lintu
see ya~

0 kommenttia:

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino