tiistai 28. helmikuuta 2012

CHIBICON 2012

Hello! Eli tosiaan oltiin lauantaina 25.2. Chibiconissa joka järjestettiin Glorialla, Helsingissä.
JA HUOMASIN JUST et noi silmien alapuolella olevat kuviot kuuluis olla ylösalasin, eli siis mulla on ne väärin päin.. lol hups, iha sama :D

Photobucket

Päivä alko sillä, että herättiin kaheksalta, laitettiin ittemme valmiiks ja sit venattii että Senni tulee hakee meijät. Jätettiin auto itikseen ja mentiin metrolla Rautatientorille ja siitä ratikalla Glorialle. Ku oltiin Glorialle päästy, mentiin Sennin kanssa invavessaan, koska sen piti korjailla sen valkosta maalia kasvoilla.. Koska sillä oli ollu jtn tiimarin paskaa maalia ja se oli sit sitä heittäny naamaan aamulla ennenku haki meijät, ni me otettiin mein Grimasinin maali mukaan, et se sitte sillä korjaili naamaansa ja lopulta se päätty siihen, et se pesi koko naamansa, heitti valkoset maalit uudestaa ja meikit kans.. Ja siin meni oikeesti ikuisuus.

Sillä aikaa ku Senni tappeli sen maalin kanssa vessassa, ni Saana oli kattomassa Cosplay kisaa. Oli kuulemma aikamoinen pettymys sekin, kisaajia oli melko vähän ja pukujen laatu ei ollu kuulemma niin hyvä.

Photobucket

Photobucket

Sitte vaan pyörittiin siellä ettien tuttuja ja käytiin siinä vähän photoshoottaamassaki. Käytiin myyntipöydilläkin, mut mitään ei tullu mukaan. Mun on pakko avautua siitä, että myyntipöydillä ei ole koskaan mitään uutta, tarkotan siis sitä että siellä on vaan noista kaikkein tunnetuimmista animeista ja mangoista stuffia myynnissä mut sit ei näistä ei niin tunnetuista oo mitään.. Tai siis semmosista mitkä ei oo niin tunnettuja Suomessa..

Musta olis niin kiva nähä myyntipöydillä jotain esim Tiger & Bunny tai Inazuma Eleven kamaa.. Ei oo vielä tullu vastaan.. Ehkä sen takii en jaksais vaivautuu eksyy myyntipöydille coneissa, ku ei siellä oo koskaan myynnissä mitään kamaa animeista mitä esim meikä kattoo..

Nojoo sitten tuli tutustutta myös uuteen ihmiseen, Teemuun joka sano olevansa kiinnostunu lähtee neljäntenä henkilönä mein kanssa Ruotsiin, Närconiin.. Mukavalta ihmiseltä vaikutti ja olis kiva jos se lähtis meijän mukaa Ruotsii.. Koska mitä enemmän porukkaa, sen kivempi!
Käytiin sitte siinä jossain vaiheessa mäkissä syömässä, koska meinasin kuolla nälkää, ku en ollu aamupalaakaa ehtiny syödä..

Photobucket

sitte taas pyörittiin ympäri paikkoja ja käytiin taas photoshoottaamassa, tälläkertaa ulkona..

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Photobucket

Ja siinä kohtaa ku lähettiin takasin sisälle, ku alko olee vähä vilpakka, ni jotkut randomit ainaki mulle täysin randomeita tuli vastaan ja pyys jos me voitas tehä joku videopätkä, missä meijän piti laulaa pokemonin suomenkielisestä tunnarista pikku pätkä.. No me sit aateltiin, et mikä ettei tehää vaa.. Ja tällee jälkeenpäin ku miettii, ni muo hävettää se juttu koska näytän varmaa tosi hehkeeltä siinä videossa :D

Photobucket

Ku päästiin sisälle, ni katottiin FFFight ja cosplay deitti.. Niin harmittaa et FFFightin taso on laskenu huomattavasti.. Saatiin jopa Esa lähtee mukaa FFFightiin..
Oltii muuten ekaa kertaa kattomassa päättäjäiset.. Ei olla koskaa oltu kattomas päättäjäisii aikasemmi muutaku sillo Cosplay Gaalassa 2010, ku piti jäädä kuuntelee tulokset siitä cosplay kisasta missä olin mukana.

Photobucket

Muo alko jo loppupäivästä kaikki ottamaa hermoille, koska peruukki paino mukavasti etc.. Ni lähettiin vähän ennenku päättäjäiset loppu.. Että semmonen Chibicon, ja oli meijän eka kerta Chibiconissa..

See ya~

0 kommenttia:

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino