keskiviikko 22. helmikuuta 2012

The world will turn upside down

Hello, pitkästä aikaa! Tai no.. Mut anyways.. Ollaan tässä sitä Chibiconin cossia tehty, eli cossaan matryoshka Gumia Chibiconissa ja en olis koskaa uskonu että koskaan teen sen cossin.. Kelasin et ei me kuitenkaa jakseta väsää sitä, mut se on jo hametta vaille valmis!

Eli oltiin laiskoja ja käytiin ostamassa punanen huppari, missä tosin oli karva reunus hupussa, mut se oli napeilla kiinni, joten reunus veke ja ratkottiin napitki veke.. Sitte tein vaan sabluunan sille naamalle mikä siinä hupussa on molemmin puolin ja maalasin..

Photobucket

Photobucket

Ku olin maalannu ton suun ja silmän molemmille puolille, ni huppari oliki jo valmis.. lol.. Sit käytiin Porvoossa moikkaa Senniä.. Sillä oli mulle peruukki ja hanskat tota cossia varten.. Sillä oli mulle myös peruukki sitä Kongiku cossia varten.

Photobucket

Photobucket

Ja siinä on sitte peruukki modattuna.. Senni oli antanu mulle tietyn kuvan minkä mukaa mun piti modaa se, koska se aikoo joskus cossata Gumia jossai mekossa ja sil menee hiukset noin ja musta tuntuu että pilasin ton peruukin, mut hey Senni jos se on sun mielest pilalla, ni ostan sulle kyl sit uuden peruukin!! :)

Sitte myös yks juttu.. Tosiaan pieni muutos tulee mun tän vuoden cossilistaan ja Saanan myös.. Heivaan Tsugumin kokonaan pois listasta ja pistän tilalle Tachimukai Yuukin Inazuma Elevenistä joo aloin kattoo kyseistä animee täs viikko sit ja on muuten ihan helvetin hyvä anime ja teen siit sen Inazuma Japan maalivahti version..
Saanan listaan hahmo lisäys: Queen Elfaria Odin Spherestä.. Ollaan nääs pistämässä Odin Sphere ryhmää pystyyn Traconiin, ni saatiin Sennin kanssa ylipuhuttuu Saana mukaan!

Eiköhä siinä ollu sitte kaikki.. Chibiconista juttua sitte seuraavalla päivitys kerralla!
See ya~!! :)

2 kommenttia:

Kimmy kirjoitti...

Ainakin kun tota kuvaa katon niin musta tuntuu, että tosta peruukista tuli just hyvä!!! :D Ei ole pilalla, ainakaan mun mielestä, mutta katellaan uudestaan sitten livenä ;D

Linda kirjoitti...

juuu okey!! :DD

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino