tiistai 6. joulukuuta 2011

random weekend stuff vol. 2

Olin taas Sipoossa ja tässä taas vähän random viikonloppu kamaa!

Tällä kertaa sen verran liittyy cossaamiseen, että alottelin sitä Bunnyn kaulakorua ja joudunki nyt sitte tekemää sen sormuksen täällä himassa, koska helpompi tehä se suoraan sormuksen päälle ja mullei ollu Sipoossa mitään siihen sopivaa sormusta mukana! Sitte Saana otti musta uudet mitat sitä nahkatakkia varten, pääsee seki sitte sitä tekemää, ku kaavatki se ehti tehä..
Maanantai tiistai välisenä yönä oli tullu myös mukavasti lunta, ni aateltii että nyt mennään tekee se pieni joulu photoshootti blogia varten, koska ei sitä tiiäkkää jos toi lumi tosta hävii eikä sitä tuukkaa sit jouluks tai ennen jouluu.. Joten hoidettiin homma pois alta! No yhen kuvan näätteki tossa uudessa headerissa, lisää tulee ku ollaan lähempänä joulua!

Meikä myös rekkas Robo.to nettisivulle; http://robo.to/lineartt tänään se ei oo ainakaan mulla suostunu avautuu, lagii ihan perkeleesti tuonne tulee sitte cosplay materiaalia aina kun ollaan coneissa tai muuten vaan jos oon Sipoossa ja kokeilen jotain cossia tai ennenku mennään photoshoottaa, ni tonne saattaa tulla pientä video pätkää.. Menkää ihmeessä käymää Robo.to:ssa, ni ymmärrätte vähän että mikä sen idea on, jos ette ennestään oo paikasta kuullu!! Ja tonne sivupalkkiinki sitten tuli oma linkki Robo.to:lle!!
Ja ainaku oon lisänny jotain tonne Robo.to sivulle, ni siitä tulee automaattisesti tweettaus twitteriin!

Eli alotetaas..

Menin siis Sipoosee jo sunnuntaina ja se päivä oliki semmonen lepponen normi päivä.. Ei oikeen tehty sillon mitään erikoista.

Photobucket

Siinä meijän oikeen hieno cossaajan perus välipala! Meikän alko tekee siinä jossain kohtaa iltaa mieli kalaa ja jääkaapissa oli sopivasti lohta, joten väsäsin sitte sitä.. Sitte Saanan teki mieli jogurttia kera myslin ja se sitte väsän itelleen annoksen.. No Saanan jogurtti oliki liian makeeta eikä se oikeen sitte tykänny siitä ja mä en jaksanu syödä kaikkea lohta, ni Saana heitti lohet jogurtti myslin sekaan ja tadaa siinä cossaajan perus välipala! :D
Sitte maanantaina me kai tehtiinki jotain.. Koska unohin tossa mainita että sunnuntaina olin muovaillu sen Bunnyn laatta osan korusta ja se oli käyny uunissaki ja sitte maanantaina maalasin sen..


Noissa kuvissa missä oon jo maalannu sitä laattaa, ni näkyy vähä valkosta tuolla reunoilla, mutta kyllä mä sen kokonaan maalasin!!

Sitte siinä yritin illalla koodailla meille cosplay galleriaa johon sitte laitetaan kaikki hyvät cosplay kuvat meidän cosseista ja alkaa pikkuhiljaa oleen galleria valmis, pitää vaan kuvat lisätä sinne.. Saana sitte häiritsi kameran kanssa..

Photobucket

Sitte tiistaina pidettiin se photoshootti ja siinä ne kolme päivää meni lepposasti.. Taidanki nyt lisäillä kuvia sinne galleriaan.. Laitan sitte erillisen merkinnän ku se galleria on tavallaan valmis, eli sitte ku siellä on tarpeeks kuvia, että ne sivut on järkevä julkasta!

See ya~

1 kommenttia:

Olivier kirjoitti...

Voi tuota välipalaa :D

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino