keskiviikko 23. marraskuuta 2011

random weekend stuff

Kyse on nyt siis viime viikonlopusta. Koska cosplay blogia on tosi vaikee päivittää useesti, jos oikeesti ei oo mitään materiaalia mistä kertoa, niin pakko heittää tälläst random kamaa sekaan. Ei me joka viikonloppu jakseta raataa, eikä oikeen voidakkaan.

Anyways, kyl mein viime viikonlopun tapahtumat vähän cossaamiseen liittyy.. Meinaan pari peruukkia oli tullu ja Saana niitä sitte esitteli meikälle. Oli muuten fem!Barnabyn kengätki tullu, että niistäki pari preview kuvaa!

Photobucket

Tossa on siis peruukki sitä Ibara no Oujia varten.. Jotenki toi on vaan pikkasen liian lyhyt, otsista varten ei riitä pituutta.. Mutta ei oo mun cossi, niin en rupee sen enempää itkemään asiasta.

Photobucket

Nyt en muista et mihin cossiin tää peruukki tuli, koska sieltä tuli kaks ruskeeta pitkää peruukkia, toinen fem!Kotetsua varten ja toinen jotain toista cossia varten, en tiiä enempää..
Ja varmaa huomaatte, ettei se yks jaksanu peruukkisukkaa laittaa.. Ymmärrän kyl ku on normaalisti ton pituset hiukset.

Photobucket Photobucket

Tuossa sitten pari preview kuvaa niistä fem!Barnaby kengistä. Olis tarkotus hankkia niihin vielä mustat nauhat ja en muuten laita lopulliseen cossiin noita housuja, laitan farkku shortsit.. Mut koska en oo viel leikannu mun oikeesta polvesta rikki menneitä farkkuja shortseiks, ni siks ne ei oo viel mulla päällä noissa kuvissa! :)
Ja okey voin vähän vilauttaa preview kuvia siitä fem!Barnaby peruukista:

Photobucket

Ekaks me tilattiin toinen peruukki, mutt se oliki sit liian keltanen ja jotenki turhan tuuhee päältä.. En ollu tyytyväinen siihen, ni tilattiin uus peruukki ja tossa se nyt on PUOLIKSI MODATTUNA! Joo en oo modannu loppuun, as you can see.. Kiharran sen sitten loppuun päivänä jollon aijon cossata sitä naikkosta..

Sitku seuraavan kerran jaksan perseeni raahata Saanalle, ni väsään sen mustan sormuksen mikä Bunnylla on ja samoiten sen kaulakorun.. Sen ihme Hero ranneke jutun teen sinä päivänä ku cossaan kyseistä hahmoa..
Sitte puuttuuki enää takki, ja siihenki on jo valkonen tekonahka.. Punasen tekonahan hankkiminen on viivästyny, ku en oo saanu kolmeen viikkoon viikkorahaa perhanan faija ja mun ois tarkotus maksaa se!

Niin joo ja nyt muistinki, Saanan fem!Kotetsu kengät on hankittu, pitää vaan enää vähän maalailla niihin valkoset kohat and so on.. Ja ne vaatteet ny tekee hetkessä, ku se ei tarvii muo mukaan tekemää etc..

Tossa tais olla kaikki tältä erää.. see ya~

2 kommenttia:

Kimmy kirjoitti...

hitto nainen, näytät ihan erilaiselta blondi peruukki päässä! :D
Toivottavasti taas pian päästään näkemään wip kuvia~
Itekkin odottelen viittä tilausta kotiin, ennenkuin pystyn edes mitään ruveta tekemään frostiin :'D lallallallaaa~

Olivier kirjoitti...

Voi luoja taas näitä kuvia :D Onneksi mun naama ei näy :)

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino