lauantai 17. joulukuuta 2011

lights out

Täällä taas ollaan Sipoossa ja saatiin yks cossi jopa valmiiks, tosin joitain pikkuseikkojahan siitä puuttuu, mut sen voi pistää mun laiskuuden piikkiin.. mm. femme Bunnylta puuttuu sormus, koska oon tällä viikolla ollu liian laiska tehäkseni sitä, toivottavasti tulee tehtyä! 
Jos jaksan oikeen ahkera olla ni tnään, lauantaina ku herään, ni vois alottaa tekee sitä Jade cossia.. Sinäänsä se ei haittaa, jos se ei tuu valmiiks ennen frostbiteä, sit vaan meen sunnuntaina ilman cossia paikanpäälle ja cossaan Jadea joskus muullon!

Eli TÄSSÄ meikä venailee et Saana sai sen takin tehtyä valmiiks ja yhessä kohtaa se mokaski, mut onneks se sitte sai sen korjattua ja takista tuli oikeen hyvä!

Photobucket

Sitte ennen photoshoottia modasin vähän myös sitä Saanan fem!Kotetsu peruukkia ja kokeilin meikkiä et miltä se sit näyttäis. Kauhee ku tol yhel on niin paljon tota tukkaa, meinaa mahtuu peruukin alle..

Photobucket
Siinä samalla ku venailin Saanaa, ni olin peiliteini!

 Takki tuli valmiiks, rynnättiin vaan tohon rappuun kuvaamaa!


Photobucket

 PhotobucketPhotobucket 

Photobucket
Tää kuva onki tosi hieno. Valot ehti just sammuu ku Saana räpsäs kuvan! :D

Sitte ku oli tarpeeks kuvailtu, ni tultiin toki takasin sisälle ja rupesin dataa ja lisäsin kuvat koneelle. Istuin aikas kauan vielä toi cossi päällä, koska en jaksanu riisuu sitä pois..

Photobucket 

Ja sit Saana löys tällasen:

Photobucket
Meitsi kirjottanu sillo joskus ala-asteella! :D

Mutta tässä nyt nää, saattaa tulla vielä tän viikonlopun aikana lisää materiaalia, jos pääsen sitä Jade cossia väsäämään, joten..

See ya soon~!!

0 kommenttia:

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino