sunnuntai 15. tammikuuta 2012

DESUCON Frostbite 2012

Terve pitkästä aikaa, lukijat! Con vuosi 2012 on saatu käyntiin jo näinkin aikasin! Luultiin että frostbite ois ollu normaalia rauhallisempi con, mutta ei se kauheesti muista coneista poikennu! :D Let's get started..

Lauantai 14.1.
Frostbite alko siis lauantaina, ja olin jo perjantaina suoraan töistä menny Sipoosee ja sitte lauantaina päästiin hyvin lähtee aamulla siinä puol kymmenen maissa. Otettiin Hilppa ja Kata kyytiin ja sit lähettiin kohti Lahtea! oltiin noin kello 11 Sibeliustalolla ja siin matkalla ajettii Lahen ohiki..

Photobucket

Sitte ku oltiin kamat saatu ja sit mentiin sisälle, mentii kattoo jos pukkareissa olis tilaa, mut tottakai ne oli iha täynnä, ni mentiin vaan vessaan, koska Saanan piti saada vaihettuu vaan se hame päälle, jos oikein muistan. Sitte Saana siinä nopeesti heitti ripsaria ripsiin ja jatkettiin matkaa..

Photobucket

Siinä sitte vietiin ylimääräset kamat takasin autolle jonka aikana tuuli ehti pistää mun peruukin miten sattu ja ku oltii tultu takasi sisälle, lähettiin ettii porukkaa. Törmättiin siinä aikas nopeesti tuttuihin ja hengailtiin sitte niitten kanssa, eli meidän perus coni porukan kanssa..

Photobucket

Photobucket

Hengattiin melkeen tunti siinä infon takana, eli narikoiden edessä kunnes siirryttiin sinne metsähallin puolelle jossa sitte jotain säädettiin ja päätettii että mennäänpä vähän photoshoottaamaan ulos. Lähettiin sitten meikä, Senni ja Minna ulos photoshoottaa ja eihä siitä oikee mitää tullu, ku oli niin kylmä ja kaikilla kiire takasin sisälle, ku oltiin siellä laitureilla kuvaamassa ja jouduttiin kiertään sinne. Nopeesti otettiin pari kuvaa mun ja Sennin cosseista ja sit niin nopeesti takas sisälle ku pysty..

Photobucket

Tossa sitten yks mun mielestä parhaiten onnistunu kuva mitä siel ulkona saatiin otettua, kuvan otti Minna!

Pyörittiin sitte siellä Sibeliustalolla hetki, törmättiin Esaan ja Lauriin ja näin Lauriaki pitkästä aikaa, ennen Frostbitea näin sen viimeks kai viime kesän Desuconissa..
Sitte ku kello oli kait jotain yli kaks ja mein hotellihuone oli vapaana, lähettiin hotellille ja Minna tuli mein messii.. Mein hotelli oli Cumulus, mentii vaihtamaa siis cossit pois, koska mun nahkatakki alko olee vähä heikos hapes ja vaikuttaa siltä et tehää se uudestaa, jos haluun vielä fem!Barnabya cossata..
Ja koska siel hotellihuonees oli nii fabulous vessa, menin heti peiliteineilee..

Photobucket

Meillä kesti joku tunti vaihtaa vaatteet ja sitte lähettiiki takasin Sibeliustalolle ja jotain me siel jatkettiin hengaamista.
Törmättiin uudelleen Senniin ja se oli menossa vaihtaa cossia ja halus et lähetää sen seuraks sinne pukkariin, noh me sitte mentiin sinne sen ja sen pikkusiskon seuraks..

Photobucket

En koskaan lopeta peiliteineilyy, se on mun intohimo!!

Anyways.. Ku Senni ja sen sisko sai vaihettua kuteet, lähettii ettii jotain kivaa syrjästä paikkaa missä noi kaks pysty rauhas syömää niitten pizzat. Siin matkalla törmättiin Elffiin ja rupateltiin hetki sen kanssa ja sitte en muista minne mä siitä menin, mut jonku kaverin luona kait kävin ja sitku tulin takas noitte yhtie seuraa ku ne oli mussuttamas pizzojaan, ni Rora oli siinä rupattelemassa Saanan kanssa ja menin sit siihe niitten kans rupattelee..

Aluks mein piti kaikkien mennä kattoo sitä jotain H cosplay kisaa vai mikä lie, mut sitte vaan Saana meni sinne.. Mä en sit mennykkää ku piti nähä Minna, joka oli ostanu mulle Rilakkuma pehmolelun en tiiä mitä mä teen sen naisen kans ja sit Senni ja kumppanit tuli sieltä jostain hakemaa Sennin siskoa ku se siin mun kans hengaili sen aikaa, ku venasin Minnaa, Senniä ja kumppaneita..

Minna oli menny siit sit jonnekki kaverinsa kanssa ja mä lähin Sennin ja niitte mukaa ku ne meni sinne parville photoshoottaa.. Ku ne oli siel photoshootannu, mentii siihe metsähallii hengaamaa kunnes, nää yhet päätti laulaa mulle laulun.. Joo, Niina oli suomentanu Justin Bieberin Baby kappaleen laulukelposeks ja ne oli vaihtanu Baby sanan silalle mun nimen.. :D Harmittaa ku en saanu sitä videolle, ku Saana oli siel kattomas sitä cosplay juttua ja mun kamera oli sen laukussa.. Nii ja sain viel ne suomennetut sanat!

Sitte ku se cosplay juttu oli loppunu ja Saana tuli ulos sieltä salista, me mentiin siihen ravintolan puolelle taas photoshoottaamaan.. Sitte Esa ja Lauri ilmesty siihen kans ja Lauri pääs sitte Saanan asiakkaaks, ku se cossas jotain tarjoilijaa Roswell sarjasta..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Siinä sitten taas hääräiltiin ja kuvailtiin, kunnes meikä ja Saana päätettii mennä hotellille, ku alko väsyttää ja paikat alko olee rikki. Päästii hotellihuoneesee ja kelasin et meen koputtaa Minnan ja sen kaverin hotellihuoneen ovee, ku ne oli samas hotellis mein kans ja huone oli siin iha lähel mein huonetta. Ne ei sit avannu ovee, ni soitin Minnalle..

Siin yhes vaihees Minna ja sen kaveri oli lähteny hotellille ja tullu takas Sibeliustalolle, no meikä luuli et ne jäi hotellille vaikka ne oli tullu takasin ja veinaili Sibeliustalolla muo, koska ne luuli et menin kattoo sitä cosplay kisa juttua..
Noh, me sit katottiin Saanan kanssa Putous loppuun.. Ja tässä ekaa kertaa hotellihuoneen esittelyä..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Onneks en ehtiny oikee riisuu vaatteita tai mtn, ni me sit Putouksen jälkeen lähettiin takasin Sibeliustalolle iltabileisiin missä oltiin ihan kamalassa happihumalassa ja multa lähti sitte ääniki..
Ehittiin vaan hetki olla Sennin ja kumppaneiden kans, kunnes ne lähti jo Niinalle, ku ne yöpy siellä. Me kuitenki jäätii sinne viel Minnan kans hengaa ja siin yhes vaihees jotku kaks nörde jätkää tuijotteli meit häröl ilmeel ja se toinen tais ottaa kuvanki, että sillä lailla..

Photobucket

Sitte populaa alko väsyttää, ni otettiin siitä molemmat Minnat kyytiin joo Minnan kaverinki nimi on Minna ja lähettiin pienelle ajolenkille, et auto vähä lämpeni ja saatii takaluukku auki, ku se ei ain välil auennu, ku oli jäässä.

Hotellilla sitte hetki katottii telkkarii ja Minnat tuli mein huoneesee hengaa, ku sanoin et jos ne haluu käydä koneel, ni tulee koputtaa, ku yllätys yllätys mul oli taas kannettava ja mokkula mukana.. :D
Sit ku ne yhet oli lähteny omaa huoneesee, ni vähä sen jälkee Saana nukahti, mä kävin suihkus ja pääsin nukkuu siin kahen mais..

Sunnuntai 15.1.
Sitten sunnuntaina en tiiä monelta Saana heräs, mut se meni aamupalalle sinne hotellin ravintolaan ja mä jäin viel hetkeks nukkumaan, kunnes Minna tuli ovelle koputtaa joskus vähä yli kymmenen. Vähän kyl säikähin ku olin niin hehkeen näkönen ja silleen..

Lähettii vähä ennen kahtatoista Sibeliustalolle Minnojen kanssa.. Meillähän piti olla photoshootti T&B cosplay ryhmän kanssa, mutta ootettiin yhtä ryhmäläistä melkeen tunti, joten mulla ja Saanalla meni hermot ja nakattiin Minnat siitä mukaan ja mentiin siihen kuvauspalvelun lähelle ottamaan meistä pari yhteis kuvaa ja Saanasta yksittäis kuvia ja käytiin me kuvauspalvelussaki Saanan kanssa..

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ja mähän siis en harrasta photobombailua! :D

Ku kuvii oli otettu, mentii samantie pukkariin vaihtamaan cossit pois ja vietiin turhat kamat takas autoon. Tultiin takasin siihen kuvauspalvelun edustalle istumaan ja hengaamaan ja sitte siihen kerty Senni ja kumppanit.. Käytiin siinä lähellä rappusissa kuvailemassa Sennin kanssa..

Photobucket

Photobucket

Istuskeltiin aika kauanki siinä kuvauspalvelun edustalla kunnes popula halus mennä photoshoottaamaa, etittiin taas joku kiva syrjänen paikka mihin mentii photoshoottaamaa lisää ja istuskeltiin siellä. Ooteltiin siinä kans sillä aikaa, ku ne yhet meni ulos kuvaamaa, koska Saana, meikä, Minna ja Sennin pikkusisko ei haluttu mennä niitte mukaa ulos..

Photobucket

hihi, Minnan tennari ja mun Lita ♥

Hengailtiin sitte pitkinpoikin Sibeliustaloa, käytiin siellä iha ylimmällä parvella kuvaamssa Niinan Karina cossia ja sitte ku ne alko tyhjentää niitä parvia, ni lähettiin alas hakemaan kamoja ja kokoomaan porukkaa kasaan.
Ku kaikki oli kasassa ja valmiina lähtöön, vietiin Minnat juna-asemalle ja mentiin sitte siitä Sennin ja kumppaneiden kanssa mäkkiin syömään.. Siitä matka jatku sitte kotiin!!

Ja tällä kertaa tittidii luvassa on musiikkivideo, ku saatiin tarpeeks hyvää videomateriaalia:Kiitos vielä kerran kaikille ihanille ihmisille seurasta ja hienosta conista! Oli hieno alotus tälle con vuodelle! Nähdään sitten seuraavassa conissa ja varmaan ennen sitäki! :) ♥

ps. ja uus headeri on tulossa piakkoin, koska toi nykynen on turhan joulunen ja joulu meni jo aikoja sitte! :D

see ya next time~

0 kommenttia:

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino