sunnuntai 22. toukokuuta 2011

let's dress beautifullyOn aika taas laittaa kuulumisia cossirintamalta. Lady Integra puku on valmis, eli olen kerrankin ajoissa pukuni suhteen. Lolitan mekko on myös valmis. Sain juuri paidan napitkin ommeltua. Desua ajatellen on enää yksi puku tekemättä, ja se on tuon Lindan siipien valjaat. Mietin juuri kummeisesti, että mistä materiaalista tekisin ne, nahasta vai nailonista.Silinteri on ostettu Punanaamiosta. Väri ei täsmännyt, joten ainoa vaihtoehto oli päällystää hattu uudelleen. Käytin samoja kankaita, joita on puvussa ja päivävarjossa. Näin hattu kuuluu kokonaisuuteen. Nauha on silkkinauhaa ja ostettu Stockmannin kangasosastolta. Lisäsin pienen yksityiskohdan takana olevaan rusettiin, hopeisen H-kirjaimen. Kirjain on ostettu Glitteristä, se oli korvakorun koristeena. Kaikki on ommeltu käsin.

Materiaaleista jos joku on kiinnostunut, niin Ladyn puku on tehty Hugo Bossin housukankaasta. Lolita-mekko on tehty ihan yksinkertaisesta lakanakankaasta. Paidan tein hiukan pehmeämmästä lakanakankaasta. Siipiin käytimme kanaverkkoa, kipsinauhaa ja puumassaa. Kankaat on ostettu kaikki Eurokankaasta, ja askartelutavarat HobbyPointista. Tykkään käyttää Eurokangasta, koska heillä on mielestäni suurehko valikoima. Onneksi pääkaupunkiseudulla on monta Eurokangasta, jotta niissä voi kaikissa käydä, koska valikoima saattaa vaihdella.

Omat tunnelmat Bakasta oli mukava. Tosin se viiden aikaan aamulla tehty huuto!-herätys ärsytti kun olisi halunnut nukkua kunnolla yöunet. Seura oli mukava, ilma oli kaunis kuin morsian(Lindan kommentti: hehehe ei kaikki morsiamet oo kauniita!) ja cossaajia oli paljon paikalla. Seuraavaksi nähdäänkin sitten Desussa!

- Saana 20.5.2011

Photobucket Photobucket

käytiin eilen sitten kanssa photoshoottaamassa, että pistän ne kuvat erilliseen merkintään, kunhan toi yks lähettää mulle niitä Lady Integra kuvia.
käytiin eilen myös ostamassa kankaat Kotetsu T. Kaburagin(from Tiger & Bunny) liiviin. tuossa kuvassa tuo valkonen on liian valkoinen, koska tuuppasin ottamaan kuvan salamalla, että kyllä se valkonen vähän luonnonvalkonen on. tässä on taas vähän päässy noi cossisuunnitelmat muuttumaan, että voi olla että Sasuken ja Naruton cossaaminen jääkin tältä vuodelta kokonaan pois. meinasin cossata tuota Kotetsua/Tigeria traconissa sillon mun synttäreinä 3.9.
voi tosin olla että cossaan tän vuoden puolella sitten talvella Narutoa siitä ykkös leffasta, kun on siihen kuteet valmiina, vaan peruukki puuttuis. pitäisi pientä photoshootingia siitä cossista.

- Linda

1 kommenttia:

memorial kirjoitti...

voi miten ihania asuja :o
Tuo silinteri hattu on tosi hieno.

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino