maanantai 16. toukokuuta 2011

BAKACON 2011

hello~ ihmiset, me ollaan taas täällä päivittelemässä blogia, ja tosiaan viime viikonloppun(14.-15.5.) oli bakacon ja tässä vähän meidän tai siis mun stooria bakan tunnelmista ja muuta mukavaa.

Lauantai 14.5.

coneilu alkoi sillä, että lauantaina noustiin ylös jo 7am, siinä sitten viimeisteltiin pakkaamista, puettiin jo sipoossa cossi ja kigurumi päälle ja suunnattiin tikkurilaan juna-asemalle, kun juna lähti 8:20am. junamatka pieksämäelle kesti sen noin nelisen tuntia, ku oltiin vähän yli 11am paikanpäällä. kun päästiin coni paikalle, mentiin samantien viemään tavarat narikkaan, oltiin jo rannekkeet ehditty laittaa junassa.
ensivaikutelma sisätiloista oli kyllä melko heikko. jotenkin en vaan viihtyny niissä sisätiloissa, ei niin tilavatkaan. kuvauspaikkaki oli tosi hölmössä paikassa, eikä me ees käyty kuvauttaa itteämme, ei nähty sitä niin tarpeelliseksi, ja olihan meillä omat kamerat mukana.
sitten ku kamat oli saatu narikkaan suunnattiin samantien kauppaan ostamaan vähän evästä mm. majoitukseen ja muuten vaan. oli aivan pakko saada mansikoitaki, vaikka valikoima oli aika heikossa hapessa. anyways, kaupassa ku oltiin käyty, ni sitten mentiin tutkimaa paremmin niitä sisätiloja ja tosiaan pettymys se oli vieläkin, eli siirryttiin ulos ja törmättiin tuttuihinkin. ku olin moikannu paria kaveria ja jutellu vähän randomien kanssa, siirryttiin vähän sivumpaa juttelemaan kaikenlaista.
siinä jossain vaiheessa sitte senni ja niina tuli yllättäen mein seuraks ja meininki muuttu sillä sekunnilla seommaksi. tosiaan jotain siinä häärättiin ties kuinka paljon puhuttiin kaikkea randomia ja sellasta, kunnes päätettiin lähteä heseen syömään.
kun syöminen oli hoidettu, tultiin takasin coni paikalle, tosin jäätiin sinne vähän kauemmaksi nurmikolle istumaan, otettiin kuvia, syötiin mansikoita, kuunneltiin musaa ja juteltiin mukavia.. tämmönen perus meininki.

sitte ku oltiin tarpeeksi istuttu siinä nurmikolla, niin taidettiin siirtyä sisälle istumaan, kun sennille ja niinalle tuli vähän vilu. jonkin aikaa siinä istuttiin ja päätettiin lähteä majoitus paikalle. senni ja niina oli eri majoituksessa. me oltiin siellä urheilutalolla, kun taas ne kaks oli siellä koulutuskeskus agricolalla. senni oli niin ihana, että se kuskas meijät autolla majoitukseen, koska muuten oltais jouduttu kävelee ihan hemmetinmoinen matka..
siinä sitten piti vähän aikaa venailla, että päästiin sinne sisälle ja saana meni jo ovelle venaamaan randomien kanssa, ku me kolme jäätiin autoon istumaan huudattamaan musiikkia. olin myös ärsyttävä, ku huusin sieltä autosta kahden minsan välein kuinka monta minuuttia niitten piti vielä odottaa päästäkseen sisään.. pääsivät sitten 10min aikasemmin.. pyh.
tosiaan ku päästiin sisään(tässä välissä senni ja niina lähti vaihtamaan kuteita), mentiin laittaa pedit valmiiks, saana vaihto cossin pois ja sitte suoraan parkkikselle odottamaan senniä ja niinaa.
siitä suunnattiin sitten ilta bileisiin, jonka pääovilla menetin puhalluttamis neitsyyteni.. nojoo olihan niissä iltabileissä ihan hupaisa meininki ainaku sattu soimaan hyvä biisi. siellä tosiaan sekoiltiin ehkä joku tunti, parisen tuntia, kunnes populaa alko jo väsyttää(sitä se ikä teettää) ja paineltiin sitten r-kioskin kautta majotuksiin.
ennenku mentiin nukkumaan, ladattiin vähän videokameraa, syötiin, pestiin naamat etc.. ja sitten untenmaille.
sitte vielä siinä jossain vaiheessa iltapäivällä ku istuskeltiin siinä sisällä, ni käytiin nopeesti niinan kanssa pocky ostoksilla, tarttu mukaan myös pari kuiva jäätelöä ja ne oli aivan sairaan hyviä.Sunnuntai 15.5.

tuo päivä alkoikin vähän mielenkiintosemmin, nimittäin 5am joku pelle jätkä huusi: "HERÄTKÄÄ, NYT ALKAA TAISTELU!" tuli vähän semmonen whatte-fuck-is-happening fiilis. mä en kumminkaan antanu sen häiritä, vaikka se hälinä alko sitten siitä ja jatku vaan.. yritin nukkuu vielä edes parisen tuntia, saanahan veti herneen nenään oikeen kunnolla ja valitteli siitä mulle koko päivän. :D
anyways.. sunnuntai oliki vähän lepposampi päivä.. oltiin jo tarpees väsyneitä ja haluttiin oikeestaan jo kotiin(miten ikinä selvitään närconin neljästä päivästä). sunnuntai oli tylsemmän puoleinen, istuttiin koko ajan jossain ja juteltiin jotain turhaa, loppu päivästä ku haettiin kamat narikasta ja mentiin vaihtamaan kigu ja cossi pois, alettiin olee v*ttuuntuneita, tai ainakin saana med headache. käytiin siinä aamupäivälläkin kattomassa se proppi paneeli jota piti elffi, kyllä saatiin hyviä vinkkejä ja onse elffi hieno mies!
ku iltapäivällä oltiin vaatteet saatu vaihdettua, mentiinkin heseen syömään ja sieltä sitten syömisen jälkeen juna-asemalle odottelemaan junaa joka lähti 5pm.
siinä tikkurilan kohalla ku jäätiin junasta, joku tyttö sano kaverilleen "joo tikkurilahan on osa helsinkiä" muuta en siitä keskustelusta oikeen kuullu, teki mieli sanoa "shame on you, little girls, IT'S NOT!!" mutta tosiaan oli ihana päästä kotiin, kun sauna ja ruoka oli valmiina, ja pääsi omaan sänkyyn nukkumaan
sunnuntailta ei valitettavasti saatu valokuva materiaalia, mutta onhan tota videomatskua ihan riittävästi..

ja tosiaan, sää, seura, ruoka etc.. oli hyviä asioita. seuraava con onki sitten desucon, eli siellä törmäillään.

tähän loppuun vielä vähän videomatskua bakaconista:tuo yllä oleva video on myös youtubessa, muttakun siinä on tekijänoikeus estot, niin laitoin sen noin (:


JA JOO SIELLÄ ON TYPO, se on *OUTDOORS eikä outsoors :D

6 kommenttia:

Kimmy kirjoitti...

vähänkö ihana toi video xD kuvaa hienosti tota Baka-viikonloppua :D Hei, näitkö jo mun kommentin siitä sarjasta tossa teidän edellisessä postauksessa? :D

Linda kirjoitti...

Kimmy: hehe eikös :Dd juu huomasin toki sen! (: kiitos tiedosta (: mitää vilkasta millanen se on!

Kimmy kirjoitti...

Se opening on alkuun hyvin.. ällöttävä :D mutta oon ennenkin miettinyt tota sarjaa, jos pitäisi katsastaa läpi :D

Ninnu kirjoitti...

Eikä, aivan ihania noi molemmat videot! Seuraavista coneista pitää ottaa vielä enemmän videomatskua! :D

Linda kirjoitti...

kimmy: ooooh pakko nyt heti mennä vilkasee opening!!!!!!
ninnu: mustki!! tekis mieli kattoo noita kokoajan! :D ja todellaki, yritän taas desuun saada ton videokameran lainaan (: ihana vekotin (:

Olivier kirjoitti...

Mahtava tuo musavideo :) I love it <3

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino