sunnuntai 23. lokakuuta 2011

CosplayGaala 2011

Päivitellään nyt välillä tätä blogia. Tänään 23.10. sunnuntaina oltiin sitten Gloriassa Cosplay Gaalassa. No joo...oltiin aika pettyneitä. Yksilökilpailijoita oli vain 7 ja ryhmiäkin vain 4. Muutenkin viime kertaisen gaalan fiilis puuttui selkeesti. Esitykset itsessään olivat aivan ääripäistä toisistaan, ei mitään keskinkertaista. Joko oli todella surkeita, tai sitten kivoja. Meillä taisi olla odotukset edellisen vuoden suhteen liian korkealla, ja siksi gaala-nautinto jäi aika nollaan.
Kävimme välissä photoshoottaamassa Johanneksen kirkolla. Lindasta tuli otettua muutama kuva siellä.
Emme itse olleet tällä kertaa pukeuduttu cosseihin, vaan siviileillä mentiin. Kisoja katsellessa tuli hinku osallistua ryhmäkisaan johonkin coniin. Saapi sitten nähdä että missä ja mitä
Uusia cosseja on aloitettu materiaaleja haalimalla, mutta mitään konkreettista ei olla tehty vielä. Lindasta on pari kuvaa otettu, niistä Linda saa itse päättää laittaako tänne vai ei, ja kertooko kuka on tämä hahmo josta kuvat on otettu. Lisää päivitystä tulee, kunhan saadaan lisää matskua ja tehtyä niistä jotain näytettävää.

- Saana

Nope, en kerro mikä hahmo on kyseessä, se selvitköön sittenku on cossi valmis ja photoshootattu.. Tässä nyt kuitenki pari kuvaa mitä siellä kirkolla napsastiin..



- Linda

1 kommenttia:

Kimmy kirjoitti...

Elikkä en missannut mitään, kun jäin vain kotiin makaamaan sänkyyn enkä lähtenyt Gaalassa käymään :D

Ihania kuvia<3 :D
Mietin tässä muuten, että lähtisittekö joku viikonloppu tänne Porvooseen käymään? :D Haluaisin kameran taakse, mutta malleja nyt puuttuu, niin~ :D Ihan perus shoottia, tai cosplay shoottia ;D Molempi parempi :,D

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino