lauantai 17. syyskuuta 2011

TRACON 2011

Hello, everyone, long time no see! Nyt viimeinkin otin itteeni niskasta kiinni ja aloin kirjottaa merkintää tän vuoden Traconista. Katotaas mitä vielä muistan siitä viikonlopusta.

Alotetaan vaikka sillä, että mulla oli sillon lauantaina synttärit, täytin 17v. fuck yeah!

Perjantai 2.9.
Meidän coni viikonloppu alko jo perjantaina. Koulu loppu siinä kahentoista maissa ja lähettiin Katan kanssa sitten niille hakemaan sen kamoja. Sen jälkeen mentiin itikseen jossa me treffattiin Saanan kanssa ja siitä taidettiinkin suoraan mennä Sipooseen.
Sipoossa sitten alettii viimeistelemään cosseja ja alettiin myös leipomaan muffineja. Saana alko leipoo ja Kata viimeisteli cossiaan. Se myös modas pari mun peruukkia. Meikä suurimmaks osaks paparazas koska olin just sillä viikolla saanu uuden kameran ja sit jossain vaiheessa tein Mistyn bunny-chan plushien loppuun joo ois tarkotus lähettää se pehmolelu Hawaijille yhdelle Mistylle..

 photo DSC_0284d-1_zps9ecfc590.png

 photo DSC_0306d-1_zps244ca82d.png

 photo DSC_0305d-1_zps0fe0a9d6.png

 photo DSC_0251d-1_zpsb963ffe1.png

Ja näin meidän blogista tulikin leivonta blogi:

 photo DSC_0277d-1_zps6a531db2.png

 photo DSC_0316d-1_zps143130f7.png

 photo DSC_0330d-1_zpsd8f97712.png

 photo DSC_0338d-1_zpsb7597b0d.png
Noilla me sitten koristeltiin niitä muffineja vähän lisää conissa paikan päällä.

Siinä se perjantai sitten kului lepposasti..


Lauantai 3.9.
Lauantaina me herättiin siinä jossain kahdeksan maissa. Oltiin jo perjantaina vähän pakkailtu tavaroita valmiiks ettei lauantaina olis ollu nii paljo pakattavaa. Otettiin kamat kantoon ja vietiin ne autoon. Siitä sitten lähti meidän suunta kohti Tamperetta.

 photo DSC_0354d-1_zpsff8e0930.png
Avasin ton shamppanja pullon btw ihan väärin.. Rupesin repii tosta tota kultasta suojaa ja ku olin repiny sen auki, huomasinki et en saa sitä auki tosta päästä.. Siinä vaiheessa Saana mainitsi: "Se pitää avata tosta pohjasta, kierität vaan sen pohjan auki!"

 photo dd-3_zps5be7234b.png
En muista kauan automatka kesti, enkä edes muista monelta oltiin Tampere-talolla, mut ku oltiin sinne saavuttu, auto parkkiin ja sitte alettiin kaivaa tavaroita autosta. Mentiin siitä samaa matkaa pukuhuoneille, jossa laitettiin cossit päälle. Meikä alotti päivän Kotetsu cossilla, Kata cossas 2D:tä ja Saana Integraa.
Kata lähti pukuhuoneesta paljon ennen meitä ja ku me oltiin vihdoin saatu cossit päälle oon tunnetusti sairaan hidas pukee cosseja päälle, ni vietiin loput kamat autoon ja sitten itse coni paikalle aloittamaan Tracon.
Melkeen samatien ku päästiin taas Tampere-taloon sisälle, törmättiin Niinaan ja Senniin ja Sennillä oli tällä kertaa sen pikku sisko ja veli mukana. Hengattiin siinä melko lähellä info pistettä ja oltiin siinä aika kauanki. Sitte alko kaverit soittelee, ku olin luvannu parille kaverille että nähdään Traconissa. Siihen sitten liitty mukaan yks Oona ja siirryttiin siitä sitten ulos istumaan. Hengattiin siinä ulkona oman aikansa tehden kaikkea älytöntä niinku yleensäkki.

 photo IMG_2093_d-1_zpsa855c401.png
Joku mies kävi siinä kuvaamassa ja se otti kuvia melkeen meistä kaikista joilla oli cossi päällä.

Ja sitten mehän luvattiin Sennille että seuraavassa conissa missä tavattais, ni otettais sen deitti video, no sillä ei kauaa kestäny löytää mies:


Ku oltiin siinä ulkona oltu ihan tarpeeks, me siirryttiin takasin sisälle ja tässä vaiheessa päätettiin Saanan kanssa hakee ne muffinit ja mun niin sanottu synttäri kortti autosta. Ku ne oli haettu, me etittiin joku syrjänen kiva mesta missä oli pöytä, mihin me sitten levittäydyttiin. Rimpauttelin kavereille että tulevat syömään muffinit pois ja kirjottamaan korttiin terveiset.

 photo DSC_0380d-1_zps18e4790a.png

 photo DSC_0397d-1_zpsebd91056.png

 photo SDC13953d-1_zps95e5d006.png

 photo DSC_0402d-1_zps4d8465cb.png
Ja näin mun niin ihanat kaverit pisti mut posettaa noin.. En rakasta teitä! :D

Sitte siinä jossain vaiheessa käytiin kuvauspalvelussa, en muista missä välissä, mutta mutta tässä pari kuvaa sieltä:

 photo DSC_0020d-2_zps29ce8469.png

 photo DSC_0022d-1_zps253d1798.png

 photo DSC_0027d-1_zpsfe06eaa5.png

Mun oli tarkotus vaihtaa cossia vasta neljältä, mutta sitte bindit alko painaa sen verran, että oli pakko mennä vaihtaa cossi jo kolmen maissa. Ei se kipu helpottanu yhtään vaikka vaihoinkin nais puoliseen hahmoon ja sain bindit pois.. Nimittäin kävi pieni vahinki kuumaliiman kanssa. Kengät ei ylettyny sivusta kiinni, ni kuumaliimattiin ne kankaat sitten kiinni toisiinsa ja ai hemmetti että sattu, ku sitä kuumaliimaa meni vahingossa sen kankaan ja mun ihon väliin, ei kiva!
Tosiaan vaihdoin cossia kesken päivän Lightningiin ja kun cossi oli vaihdettu ni etittiin Senni ja Niina ja hengailtiin niiden kanssa. Käytiin myös vähän ulkona photoshoottaamassa.

 photo DSC_0425d-1_zpscdbba1fc.png

 photo IMG_7227d-1_zps8cede889.png

 photo DSC_0441d-1_zps19be6e3a.png
DERP!

 photo DSC_0451d-1_zps6397c364.png

And as you can see mun toinen niistä hopeista ranne jutuista hävis kesken päivän, ei voi tietää millon ja minne..

 photo DSC_0436d-1_zps33b3a7a0.png

Ja kun oltiin kierretty se lampi mikä siinä oli, ni palattiin takas sisälle ja photoshootattiin vähä sielläki.

 photo DSC_0469d-1_zpsf4045a5c.png

 photo DSC_0480d-1_zps2dec5948.png

 photo d-1_zpsfa62617f.png

 photo DSC_0489d-1_zps3d1ed8cb.png
En muista ketä Senni ja Niina cossas.

Me kyllä käytiin myös kuvauspalvelussa Saanan kanssa mutta ne kuvat ei onnistunu mun kohalta, joten en ees vaivaudu laittamaan niitä tänne.
Päivä oli tässä kohtaa melkeen pulkassa. Päätettiin Saanan kans tän session jälkeen mennä ottaa cossit pois ja ku se oli hoidettu, lähettiin ettii jotain mestaa mihin menis syömään ja tadaa kyllä vain, päädyttiin mäkkiin.

 photo DSC_0500d-1_zps724bb43a.png

 photo DSC_0495d-1_zps3d052688.png
Me läskit! anyways..

Syötiin siinä ihan rauhassa ja sovin siinä samalla kahen kaverin kanssa tapaamiset, koska en ollu vielä ehtiny niitä näkee ja halusin nähä ne vielä mun syntymäpäivän puolella.
Safkat ku oli syöty, ni käytiin vielä nopeesti siellä Traconin majotuksessa joka oli jollain koululla laittaa punkat valmiiks ja sit lähettiin takas Tampere-talolle ja siellä sitten näin ensin Miinan pääovilla nopeesti, koska se oli just lähössä kotiin sen siskon kanssa ja sen jälkeen näin Minnan taidekujalla, jossa samalla näin pitkästä aikaa Johiksen ja Bernun.

Siinä jossai kohtaa päivää Oona erkani mein porukoista, noh nyt treffattiin sen kanssa uudestaan ja se hengas mein kanssa loppu illan, koska meillä oli tarkotus kattoo TIGER&BUNNY jakso 23 ja niinhän me tehtiinkin..
Ku T&B ep 23 oli katottu ja olin nopee spämminy vähän tumblrissa, ni mentiin sitten mein majotukseen, jossa törmäsin Shinjuun, Mokkoon ja niitten yhteen kaveriin. Istuin siihen niitten seuraks, rupateltiin hetki, kunnes alko tulee väsy, ni me siirryttiin vaihtamaan vaatteita ja nukkumaan.
Joku oikeen viisas ihminen alko pakkaa tavaroitaan mein luokka huoneessa just ku oltiin Saanan kanssa menossa nukkumaan. Nukuin tona yönä todella huonosti..


Sunnuntai 4.9.
Tona päivänä Saana heräski ennen muo ja sano hakevansa mun Muma cossin, että laittasin sen jo siellä luokka huoneessa päälle.. No mut tultiin sitten herättään ysiltä, koska sillon oli se joku yleis herätys vai mikä lie..
Ku Saana palas takasin sinne luokka huoneeseen ja ku saatii tietää et mulla olis muka vaan tunti aikaa laittaa se cossi päälle, totesin että en todellakaan tunnissa ehdi laittaa sitä cossia päälle, joten kamat vaan kantoon ja autolle.
Ku tultiin Tampere-talolle, mentiin suoraan vaihtamaan cossit päälle. Oli oikeen mukava maalata ihoa sillä Grimasinin maalilla ja niin pois päin. Se cossi oli muutenkin aika epämukava kävellä ja ne kahleet paino mukavasti käsiä ja jalkoja.

Meillä oli myös tarkotus mennä kuvauspalveluun, mutta Saanalla oli kiire siihen niitten Hellsing cosplay ryhmän tapaamiseen joka muuten venähti ihan mukavasti. Mulla oli akku loppunu puhelimesta ja olin vaihtanu Saanan kanssa puhelimia. Luojan kiitos törmäsin siinä kuvauspalvelun lähellä Senniin jonka mukaan tartuin. Törmäsin siinä myös Sebsuun jolla oli mulle synttärilahja että se poika on niin sulonen. Samalla myös ku olin siinä kuvauspalvelun lähistöllä, ne cosplay agentit tuli kysyy haluunko osallistuu nettipuku kilpailuun ja en voinu kieltäytyy joten kyllä vain, osallistuin!


Mun piti sitten olisko ollu ny puol kolmelta vai puol neljältä mennä sinne lavan takahuoneesee, joten sitä odotellessa pyörittiin vähän myyntipöydillä, Senni ja sen kaveri tanssi yhen tanssipelin, törmättiin myös Esaan ja Minnaan eikä kumpikaan meinannu tunnistaa muo ja käytiin vielä vähän photoshoottaamassa siellä lammen lähellä.
Tällävälin Saana oli Tampereen tuomiokirkolla photoshoottailemassa sen Hellsing porukan kanssa. Olisin itekki halunnu päästä sinne photoshoottaa Mumaa, mutta nojaa se vähän jäi.

 photo DSC_0545d-1_zps07377e1e.png


 photo DSC_0548d-1_zpsf27c9589.png

 photo DSC_0535d-1_zps97e8eaa0.png

Ja toi pörrökaulus meni jatkuvasti vinoon, enkä sitte koskaan muistanu suoristaa.

 photo fgh-4_zps78178446.png

 photo rtyuh-1_zpsc1d070a6.png
En tiedä ketä noi ihmiset on!

Ja sitten kun oli aika mennä sinne takahuoneeseen, niin meikä meni sinne ja Saana ja Senni meni sinne katsomoon jo istumaan. Meidät laitettii siellä numero järjestykeen ja mä olin kolmantena. Sitte meidät vietiin sinne saliin istumaan, tosin mä en istunu, koska en voinu sen hännän takia istua.
Aluks meidän piti kattoo kaikki show cosplay kisaajat ja aika tuntu matelevan niin hitaasti, alko cossi sattuu joka paikasta ja ku ne oli katottu, päästiin vihdoinki sinne lavalle.
Aluks muo vähän jännitti ja oli pakko purkaa jännitystä mun takana olevan cossaajan kanssa, jonka kanssa heitin vähän small talkkia. Sitten ku oli mun vuoro, ni menin vaan lavalle, heitin pari posea ja sitten ne kysy hahmon nimeä ja mistä se on.. Puhuin kuulemma niin hiljaa ettei ne saanu siitä oikeen selvää. Oli muutenki vähän vaikee puhuu, ku oli ne kulma hampaat.
Anyways, lopuks sitte kaikista nettipukukisaajista otettiin ryhmäkuva lavalla ja ku tää oli ohi, mentiin Saanan kanssa niin nopeesti ku voitiin, ni vaihtamaan mun cossi pois, koska se sattu joka paikasta.. Saana oli jo valmiiks hakenu mun vaatteet..

Se oli todellista tuskaa pestä niitä maaleja pois ihosta, kesti ties kuinka kauan ennenku ne oli lähteny ees jotenki ja toki kaverit rupee soittelee ja laittaa viestiä että voidaanko nähä ennenku lähet. Kiireesti siinä laitoin itteni jotenkin järkevän näköseks ja sitte mentiin siihen pääoville moikkaa niitä mun kavereita.
Aluks löysin Minnan, sen jälkeen menin moikkaa vielä Kataa ja vikaks Oonaa. Sebsuunki törmäsin siinä ku oltiin matkalla autolle. Ja heti ku päästiin autoon, istuuduin mukavasti ja olin niin valmis nukahtamaan.
Käyntiin matkan varrella syömässä vähän ja käytiin vielä Hämeenlinnassa, ku Saanan piti käydä ottamassa pari mittaa ja kankaita jotain pukua varten. Sitte Saana veiku mut kotiin ja näin viikonloppu oli pulkassa.

Seuraavana päivänä koulussa paikat oli niin kipeet et melkeen nukuin koko koulupäivän..


Mutta kiitos kaikille jotka hengas mein kanssa Traconissa, oli hieno viikonloppu!
Ja tälläkertaa ei ole musiikkivideota! Ainakaan ei vielä, koska toi mun videoiden editointi ohjelma ei haluu olla yhteistyössä mun kanssa, joten.. Oon tässä nyt kaks kertaa joutunu tekee sen videon uudestaan eikä vieläkään näytä hyvältä.. Saattaa tulla ensviikolla omassa merkinnässä se musiikkivideo. Pahoitteluni!~see ya

5 kommenttia:

Kimmy kirjoitti...

Mä cossailin Lauantaina Beastia, Kuroshitsujista :D hahahah, löysin heti miehen<3 :D ja pakko vaan sanoa noille kaikille jutuille, missä oon, että: TISSIT :'D

Kimmy kirjoitti...

Niin hei, tulkaa käymään Porvoossa, voitaisiin mennä kuvaamaan vanhaan kaupunkiin~ :D Varsinkin Mumalle se sopisi kuvaus ympäristöksi :D

soro kirjoitti...

... "yks Oona" XDD

hahaa jopa yks mun ottamista kuvista pääty tähän. 8D but where are creditsu?

Olivier kirjoitti...

Tää olis kyllä vaatinut musavideon!

Ninnu kirjoitti...

Joo, siis minähän cossasin siis Feriota Magic Knight Rayearth (tuttavallisemmin Taikasoturit) sarjasta. :D

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino