perjantai 29. heinäkuuta 2011

Wild Tiger

Pitkästä aikaa, ystäväiseni! Nyt onkin paljon kerrottavaa ja näytettävää!

Aloitetaan vaikka tuosta Saanan Integra miekasta. Eli tosiaan se miekan kahva on tehty täydestä puusta ja päällystetty sitten kai tekonahkalla, samoiten miekan terä on tehty puupahvista ja sekin on päällystetty tekonahkalla. Ekahan Saana päällysti sen jollain toisella tekonahkalla joka tais loppuen lopuks sulaa tai muuten vaan meni pilalle se repi sen sitten irti en nyt muista ja sitte se muistiki että sillähän on Louis Vuittonin tummanruskeeta tekonahkaa ja lopulta se päällysti sen sitten sillä ja maalas hopeeks.
Siinä kahvassa kun on se kultanen härveli, ni se on tehty harmaasta muovista, Jaska sen siitä väänsi. Saana sen sitte maalas ja koristeli.
Miekan huortasta en tiiä mitään. Veikkaisin että se on tehty kanssa puupahvista ja loppuen lopuks tekonahkalla päällystetty.. Ei nää kato mulle kaikkee kerro, enkä aina jaksa kysyykkään :D


Tuossa parisen kuvaa siitä Integran miekasta.


Sitte siirrytään semmoseen mitä meikä on työstäny; eli Muman sarviin.
Saana siis alotti ne tekemällä uretaanista sen sisäosan josta me ollaa aikasemmissa merkinnöissä kerrottu ja sitte se päällysti ne kanssa kipsinauhalla.
Noh meikä sitte tekikin loput. Eli laitoin siihen eka nyörinauhaa ja aloin sitten päällystää semmosella kun Das:in muovailumassalla josta on tullu mun uus erikoisuus, väännän siitä vaikka mitä(ku Saanan erikoisuus on tuo ompeleminen etc.. ja Jaskan on tuo muovi ja puu). Ja sen takia laitoin niihin ne nyörinauhat, että saa paremmin ne kohourat niihin sarviin.
Sitte ku se muovailumassa oli kuivunu, ni maalasin ne ihan mustalla ja ruskeen ja punasen sekotuksella. Meil on vieläkin vähän kesken se miten saadaan ne siihen peruukkiin, tai ne sarvet on jo siinä peruukissa, mut sitä systeemii pitää vielä vähän fixailla.
Ja itseasiassa ei niistä sarvista loppuen lopuks tullukkaan niin painavat mitä kelattiin, vaikka niissä onki aika paljon materiiaalia.


Temple Of Love, guys, Temple Of Love!

Seuraavaks mennäänki sitten niihin muihin Muman juttuihin, mm. Kahleet.
Elikkäs aloitetaan vaikka niistä jalka ja käsi kahleista. Ne on tehty ihan vaahtomuovista ne pyöreät osat ja sitten on päällystetty sillä Louis Vuittonin tekonahkalla ja lopuks maalattu mustaks. Ne kahleet kahleet on ihan haettu Butternick'sistä sijaitsee foorumissa!
Saana teki suurimman osan noista kahleista. Meikä vaan liimas noi kahleet noihin pyöreisiin systeemeihin.
Mutta sitten onkin tää kaulapanta, minkä mä tein melkeen kokonaan. Eli koko juttu on tehty melkeen neopreenistä joka on pirun kallista ja ostettu Etolasta paitsi että tuo pallo on styroksi pallo ja kahleet tietty sieltä Butternick'sistä. Se oli sitten vaan leikkaamista, maalaamista ja liimaamista. Nythän sen kaulapannan saa jo kiinni, siinä on ihan kaksi nepparia jolla sen saa takaa kiinni.Toinen kuva: Joo Saana tekee cosseja alasti!


Ja nyt päästään siihen itse asiaan. Meinaan me tehtiin melkeen yhdessä päivässä mun Kotetsu cossi, kyllä vain! On pakko olla nyt tehokas, jos aijotaan cossaa Närconissa!
Suurimman osan siitä cossista tosiaan teki Saana, koska se oli yhtä suurta vaatteiden tekemistä. Meikä sitte suurimmaks osaks duunaili niitä kenkiä. Meillä kävi tuuri, että Saana löys sopivat kengät ajoissa.
Vois sanoa että tuossa Kotetsu cossissa melkeen kaikki vaatteet on itse tehtyjä, paitsi kauluspaita. Kravaati on kokonaan itse tehty, liivi, hattu ja housutki on itse tehtyjä.
Vaikka noissa kuvissa ei näykkään, niin meillä on kyllä kihlasormus, kello, helmirannekoru ja vielä se Hero rannejuttu pitää tehdä. Samoiten se sen 'maski' on vielä tekemättä ja aijon sen tehdäkkin! Ja peruukkiahan me ei tarvitsa, koska cossaan omilla hiuksilla.


Noi pohjathan oli alunperin mustat, päällystin valkosella maalilla ja sitten vedin tuon ruskeen päälle. Sitten tossa kärjessä oleva musta pala on tehty siitä samaisesta kalliista neopreenistä ja liimattu kiinni. Ruskeet nauhat pitää vielä laittaa, mut se ei oo iso homma!


Noi valkoset jutut kravaatissa on ihan nappeja ja ompelin niitä itku kurkussa, koska vihaan ompelua! Mut tykkään tosta hatusta ihan himona, en olis kyllä heti arvannu, että Saana tekee sen kokonaan itse! Ja siellä lipan sisällä on puupahvi levy!

Nyt oon kyllä ylkeä Team Elricistä, ollaan saatu paljon aikaseks! Veilä on tulossa juttua Lightningista!!
Paljastan jo tässä kohtaa, että me alotetaan sitten näitten cossien jälkeen kaksi salasta ja pitkää cossi projectia joista me ei sanota teille sanan sanaakaa kunnes ne tulee valmiiksi ja näytetään ekaa kertaa jossai conissa! Me ei osata määritellä mihin coniin ne tulee ja tuleeko ne edes ens vuoden coneihin, koska halutaan tehä ne rauhassa, ilman paineita, jotta niistä tulee hienot! Ja ihan oikeesti niissä tulee kestämään kauan, ainaki siinä mun projectissa, koska se on niin helvetin yksityiskohtanen, että piti kaks kertaa miettii rupeenko tekee vai en!

JA OMG SAANA COSSAA VUODEN 2012 TRACONISSA MIESTÄ! Hugue De Watteau from Trinity Blood. Eka kerta ku se nainen cossaa miestä! Just saying..

Ja hei älkääs unohtako että Närcon tosiaan on 5 päivän päästä ja se kestää sen neljä päivää, että kyllä sitä materiaalia sieltä saadaan en tiiä miten sitte jaksan kirjottaa neljän päivän conista, noh teidän takia sen teen!

see ya~

0 kommenttia:

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino