lauantai 30. heinäkuuta 2011

Light in the dark

Nojoo tosiaan se Närcon homma on vielä vähän vaakalaudalla, että odotellaan tässä vielä ihmettä.

Mutta päivän pelasti se, kun näin mitä Saana oli taas saanu aikaseks Lightningin suhteen ja sain mm. hirveet fangirling kohtaukset ku näin tuon olkapää systeemin.
Se olkapääsysteemi on muotoiltu sillä muovailumassalla suoraan mun olkapäähän. Tossa alemmassa pienessä palassa kun on tuo kaiverrettu kuvio, niin meikä sen siihen pikku kätösin kaiversi. Veikkaan että tota on siistitty sitte vähä kitillä, kun se muovailumassa on kuivunu, koska siihen jäi aikamoiset 'halkeemat' sen jälkee ku se oli kuivunu etc..
Mutta siis sittenhän tohon isompaan osaan on vedetty neopreenillä nuo koho jutut ja sitten vaan lopuks maalit päälle. En tosiaan tiiä miten noi keltasen kohdat on tehty, enkä ehtiny sitä kauheesti kysyykkään..

Saanan kommentti: "Ne keltaset tossa armorissa on tehty kuumaliimasta. Eli pursotettu leivinpaperille kuumaliimaa, annettu kuivua ja sen jälkeen maalattu päälle. Kaiken tän tehtyäni, tajusin että kaupasta saa suoraan keltaista kuumaliimaa. No, kun oli kuitenkin nämä jo väsätty yön hiljaisina tunteina, päätin pysyä alkuperäisessä pläänissä :) Ja tosiaan armoria piti hieman kitata, ja vahvistin sitä vielä nurjalta puolelta kipsiharsolla."
Saana oli päässy eteenpäin myös siinä beigessä liivissä, mm. sai ne soljet nyt lopulta kiinni ja sitten sen punaisen viitanki ompeli kiinni selkään.. Vilkastaas miltä näyttää;Tällaista taas tälläkertaa. Mutta tosiaan toivotaan sitä ihmettä, että päästäis sinne Närconiin nyt sit kuitenkin!! Auto meillä näköjään oiski sinne!

see ya~

1 kommenttia:

Olivier kirjoitti...

Ne keltaset tossa armorissa on tehty kuumaliimasta. Eli pursotettu leivinpaperille kuumaliimaa, annettu kuivua ja sen jälkeen maalattu päälle. Kaiken tän tehtyäni, tajusin että kaupasta saa suoraan keltaista kuumaliimaa. No, kun oli kuitenkin nämä jo väsätty yön hiljaisina tunteina, päätin pysyä alkuperäisessä pläänissä :) Ja tosiaan armoria piti hieman kitata, ja vahvistin sitä vielä nurjalta puolelta kipsiharsolla.

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino