tiistai 21. kesäkuuta 2011

DESUCON 2011

Yeaaaaah päästään vihdoinkin viime viikonlopun desuconin pariin.

Lauantai

Photobucket

Eli tosiaan lauantai aamulla lähdettiin liikkeelle. Herättiin siinä kello kahdeksan maissa koska lähdettiin ajamaan kohti Lahtea yhdeksän maissa. Meijän piti olla siis siinä desun ovilla puol 11 myymässä lippua yhdelle sovitulle henkilölle, mut tää kyseinen henkilö ei koskaan ilmaantunu paikalle.
Meiltä tosiaan jäi yksi lippu yli, koska Jaska ei sittenkään lähteny meidän mukaan.

Anyways, kun oltiin päästy paikanpäälle, käytiin ensin kaupassa ja sitten mentiin hakee pukuja autosta. Pukujen kanssa sitten suunnattiin toki vaihtamaan ne päälle ja sieltä sitten viemään ylimääräset vaatteet ja kamat takasin autoon jonka jälkeen näin pari kaveria mm. Karakurin ja Tiian.
Tämän kaiken jälkeen löydettiin Senni ja kumppanit joitten kanssa ruvettiin sitten hengailee. Mentiin mm. sinne laitureille kuvailemaan jota häiritsi vähän pieni sade ja taidettiin kai sen jälkeen mennä syömään.
Käytiin Saanan kanssa siinä jossain vaiheessa myös taidekujalla ja sieltä tarttu mukaan Tenta Love.
Loppu lauantaista oikeestaan oli suurta hengailua kavereiden kanssa siinä laitureilla ja vähän sisälläkin. Ku oltiin tarpeeks hengailtu, käytiin ensin kaupassa ja sitten mentiin kattomaan suomen Euro Cosplay karsinnat ja cosplay näytös. En nyt osaa sanoo voittiko sen euro cosplay jutun ihan kivan näkönen cosplay vai ei, ois pitäny lähempää nähä kun se oli aika yksityiskohtanen puku..
Näytösten jälkeen mentiin hotellille, ku hotellihuoneet aukes kello neljä. Hotellihuoneissa sitten otettiin hetki rennosti, syötiin, datattiin ja katottiin telkkaria.. Siinä yhessä vaiheessa menin hillumaan myös Sennin ja kumppaneiden hotellihuoneeseen.
Ku Senni ja nää oli valmiita, palattiin takasin conipaikalle jälleen kerran vaan hengailemaan. Toki mentiin myös kattomaan AMV-kilpailu, tai no osa siitä.. Ekat kolme kategoriaa (huumori, romantiikka, draama), koska suoraansanottuna ne videot oli nii tylsiä, että meinattiin nukahtaa. Jottei tylsistytty, mentiin Sennin kanssa pelaamaan rytmi pelejä.. Tai no oikeestaan pelattiin yks kierros tanssipeliä.
Sitten törkeesti jätettiin Senni sinne yksinään venaamaan kavereitaan ja palattiin hotellille. Valmistauduttiin siis suoraan sanotuna nukkumaan.. Meikä katto siinä nopeesti uusimman Tiger&Bunny jakson josta sain muuten itkuparku kohtauksen ku Kotetsu joutu sairaalaan ;;____;; , mutta ei siitä sen enempää.. Mentiin siis tutimaan..

Sunnuntai
Sunnuntai olinki sitten vähän lepposampi päivä ja sillon muuten aurinkoki paisto. Lauantaina korsetti oli painanu muo niin paljon, että jokapaikkaan melkeen sattu, joten mekkoa en änkeny enää sunnuntaina päälle. Ei myöskään Saana jaksanu pukuaan päälle laittaa tona päivänä.
Oltiin ihan normi kuteissa siellä taas hengailemassa.
Aluks ku tultiin conipaikalle, käytiin myyntipöydät läpi, ei löytyny mitään ja siitä suunnattiinki sitten Sennin ja kumppaneiden luokse jotka oli just siellä rannassa kuvaamassa. Käveltiin jonnekki nokkaan vai mikskä sitä sanotaan ja me Saanan kanssa vaan istuttiin siinä sivussa selailtiin Sennin Cosmodea sillä aikaa ku ne yhet otteli kuvia.
Siitä sitten mentiin syömään ja tadaa tälläkertaa mäkin söin, koska lauantaina en syöny sillonku mentiin syömään siihen kahvilan puolelle.
Ku kaikki oli saanu syötyä, mentiin takasin siihen laitureille jälleen kerran hengailemaan. Sunnuntain loppupäivä olikin yhtä hillumista siinä laitureilla ja ah kannoin sen loppupäivän Laurin proppia, koska se oli mun hieno homo tikku. Sillä kävin tökkimässä ärsyttävästi toisia persuuksiin tehden niistä homon näin kukaan ei poistu conista olematta homo aaanyways..


Tosiaan päivä alko oleen pulkassa, ku desussaki alko ovet sulkeutuu ja muutenki popula alko lähteen kotiin sieltä. Ku seurue oli Sennillä kasassa, lähetiin samaan aikaan autoille ja siitä sitten ajamaan kotia kohti. Saana vei ensin mut kotiin ja sitten meni ittekki kotiin..
Olin eilen kauheen poikki, siks en jaksanu vielä blogiin mitään kirjottaa.. Nytki aika nopeesti kirjotetti pieni syherrös tässä näin, mutta ainakin jotain stuffia desuconista..

tähän loppuun vielä se perinteinen musiikki video joka me tehdään joka conista:Ja vielä tähän loppuun haluan kiittää kaikkia ihania ihmisiä jotka hengaili meidän kanssa desuconissa.. Ja hey kuulin desussa että Lauri joutuu ens kuussa armeijaan, jonka takia ei pääse animeconiin etc etc.. JOTEN PIDÄ HAUSKAA SIELLÄ ARMEIJASSA, LAURI vaikket tätä varmaan nääkkään, me nähdään sut sitte joskus! (:
Niinjoo ja hei sitte ku koskaan saan lisää kuvia tuolta Senniltä, niin lisäilen niitäki sitten tänne blogiin tai devaan, joten pysykää 'kanavalla'! :D

see ya next time ~

4 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Uuh, mama. Mun deitti-ilmoitus <3

Kimmy kirjoitti...

Täällä sitä vain julkaistaan Niinan deitti ilmoituksia, missä mun on?!?!??! :( minäkin haluan :(

Ens conissa sitten ;D

Linda kirjoitti...

senni, haha okey, ens conissa sitte! :D

Olivier kirjoitti...

Tästä taitaakin tulla deittiblogi :)

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino