sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

"Boku wa bunny janai! Barnaby desu!"

okey gomen gomen, tää merkintä on nyt melkeen viikon myöhässä.. ku aloin viikko sitten muokkaamaan kuvia ja tekemään yhtä videon pätkää tätä merkintää varten, nii videoo tehdessä olin just saanu sen valmiiks ja ohjelma kaatu.. oon sen videon joutunu tekee täs ny pari kertaa uudestaan, siks tää merkintäki on viikon myöhässä.. anyways, mennään itse asiaan!

eli tosiaan viikko sitten olin taas Sipoossa käymässä ja päästiin taas vähän eteenpäin. mm. Muma cossia väännettiin eteenpäin; saatiin sukat maalattua ja pähkäiltiin vähän lisää sen yläosan kanssa, että miten saatas ne lärpäkkeet pysymään niinku niitten pitää.
pähkäiltiin myös niitten siipien teline systeemin kanssa ja aluks näytti aika epätoivoselta, mut keksittiin kyllä miten ne siivet voiski pysyy paikoillaan; tehdään semmonen korsetti tyylinen yläosa, mutta se kiinnitys systeemi tulee eteen ja siitä saadaan samalla hyvä tuki siiville kiristämällä.. se on vähän vaikee tälleen sanoin selittää.. ja jos siitä ei oikeesti tuu yhtään mitään, ni jätän koko homman myöhemmälle..

muttaaaaa koko viikonlopun kohokohtahan oli se kun LINDA OMPELI OMPELUKONEELLA! oon aina ollut surkea ompelukoneen käytössä, tai no olin kyllä suht hyvä käyttämään ompelukonetta sillon peruskoulussa käsitöissä, mut on vähän päässy taidot ruotsumaan, ku ei ole melkeen neljään vuoteen käyttäny ompelukonetta.. ja varsinki, ku toi Saanan vanha ompelukone on niin vaikee käyttää muutenkin, noh onneks saan käyttööni koht sen niitten uuden, sillä on helmpompi ommella

no mutta joo, ompelin siis itelleni bunny-chan plushien joka tavallaan on osa mun tulevaa Kotetsu(Tiger) cossia.

Photobucket

hehe ja tottakai tästä nerokkaasta hetkestä on sitä video materiaalia.. oon niiiin pro :D


ja sitte vielä tähän ihan loppuun, ei voi olla julkasematta tätä hienoa giffiä.. tai no en nyt sanois kovin hienoks, anyways
tätä me cossaajat tehdään vapaa-ajalla:
Photobucket

GO, SAANA, GO!

hahahaaa joo nähdään ensikerralla, JOKA TAITAA MUUTEN OLLA DESUCON! :D
pahottelen vielä, ku merkintä myöhässä ja noin vähän matskua, mutta hei, viikon päästä saadaan taas desusta mukavasti materiaalia, joten see ya soon!

3 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Hehee, pitäsköhän mun aloittaa pikku hiljaa sitä Henriettaa, ettei tule sitä kuuluuisaa viime hetken paniikia xD
Heha, ihana toi Saana-gif :D

Ja Desussa nähdääään! 8D

Linda kirjoitti...

ninnu, haha juu kannatan! :D

ja tosiaan desussa nähdään! hihi :D

Olivier kirjoitti...

Just just, video kertoi kyllä kaiken :D ja tuo giffi!!!

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino