torstai 7. huhtikuuta 2011

HELLO, back again!


eli huomasin tossa, etten oo ollu kovin aktiivinen tän blogin kanssa.. no nyt sitten päätin pistää blogin melko uuteen uskoon ja alkaa kirjottaa tänne aktiivisesti.. nyt on uusi vuosi, uuset conit ja uudet cossit ja siksipä tässä vähän tämän vuoden cosseja:

BAKACON
lauantai: totoro kigurumi
sunnuntai: totoro kigurumi
en nyt tiedä voiko noita laskee cosplayks, mutta ainaki tiedätte millasena ilmestyn paikalle.. ja bakaan siksi kigurumissa, koska veikkaan ettei ilmat oo vielä tarpeeks lämpimiä, niin kigurumilla pärjää (:


DESUCON
lauantai: karuselli hevos aiheinen 'lolita'
sunnuntai: minä itse rikkinäisillä siivillä
noniin, nää on vähän tälläsiä oma suunnittelemia pukuja.. en nyt sanois ihan cossaamiseks..

ANIMECON
perjantai: Muma (Zettai Meikyuu Grimm)
lauantai: Muma (Zettai Meikyuu Grimm)
sunnuntai: ?
juu tuo sunnuntai on vielä kysymysmerkillä, päivitän sen sitten ku tiiän cossaanko sillon jotain.. niin joo ja Muma siksi, koska oon Zettai Meikyuu Grimm ryhmäcossissa.. en tosin tarkalleen tiedä että mikä päivä se ryhmä on, mutta veikkaisin perjantaita tai lauantaita.

TRACON
lauantai: Uzumaki Naruto (doujinshi versio)
sunnuntai: Lightning (FF 13) (?)
tosta lightningista en ole vielä varma, katotaan jos siitä puvusta tulee jtn. mutta joo narutoa on pakko cossata taas ja etenkin lauantaina, koska tollon lauantaina on mun synttärit ja naruto on mun lempi hahmo kaikista maailman anime ja manga hahmoista.

tuollaista tänä vuonna. viime vuonnahan cossasin koko vuoden Edward Elriciä. niin joo ja voi olla että mennään tänäkin vuonna ruotsiin coninn.. oltiin nimittäin viime vuonnakin meowconissa ruotsissa.
juu ja oon päättäny, että alan pitää tätä blogia myös enkuksi, joten sama sössötys tulee nyt enkuks:

in english:
so I noticed that I haven't write in here for a long time, so now I decided to be more active with this blog. so now is new year, new cons and new cosplays.
and here's my this years con and cosplay list:

BAKACON
saturday: totoro kigurum
sunday: totoro kigurum
I don't know can I say that that is cosplaying, but at least you guys know what I'm gonna put on in that con. (:

DESUCON
saturday: carousel horse themed 'lolita'
sunday: me, with broken wings
okeey these are more like my own designed costumes, so I don't know is this cosplaying.. ya know :D

ANIMECON
friday: Muma (Zettai Meikyuu Grimm)
saturday: Muma (Zettai Meikyuu Grimm)
sunday: ?
okey I'm not sure what I'm gonna cosplay on sunday, but when I know, I will update it in here.. and I'm cosplaying Muma, 'coz I'm in Zettai Meikyuu Grimm groupcosplay.. I don't actually know which day that groupcosplay is gonna be, but I think it's on friday or saturday

TRACON
saturday: Uzumaki Naruto(doujinshi version)
sunday: Lightning (FF 13) (?)
I'm not sure about Lightning.. if the costume goes well, then I'm gonna cosplay it.. and I'm cosplaying Naruto again, 'coz on that saturday is my B-DAY and Naruto is my favorite character of all anime and manga characters

but yeah things like that in this year.. last year I was cosplaying Edward Elric,, whole year. and it may be that we're going to sweden in cons, like we did last year.

ps. and I now that my english is kinda poor, but I want that no-finnish people can also read this stuff.. so deal with it (:

1 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jihaa!!! Kiva kokoelma cosseja ;)

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino