maanantai 18. helmikuuta 2013

DESUCON Frostbite 2013

Heippa rakkaat lukijat! Tämän vuoden coni kausi on nyt siis avattu jälleen kerran frostin merkeissä. Huomasin tossa myös et meillä on kohta 60 lukijaa, mistä näitä lukijoita oikeen tulee, ootte huippuja!!
Eiköhän oo aika lörpöttää jotain forstista. Ennen ku meen asiaan mainitsen myös että ta-daa~ saatiin blogin ulkoasu muutettua toivottavasti tykkäätte!

Perjantai 15.2.
Me lähettiin Lahteen jo perjantaina illalla, mentiin yhen Satun kyydillä koska meiltä oli vähän aika sitten lähteny autosta kilvet b/c of reasons, joten toi yks ehti mennä itkemään nettiin että kyyti olis aika kova sana ja kyllähän me kyyti sitten saatiin ja tuhannet kiitokset Satulle siitä!!
Majailtiin ompussa ja ahh miten ihana hotellihuone saatiin, se oli ku kaksio ja parasta oli se et oli kaks kylppäriä ja voitte kuvitella millanen kaaos mun kylppärissä oli hehe.

 photo DSC_0511_zps57ea983e.png

Lähettiin sitte keskustaan pyörimään, käytiin yhillä ja sen jälkeen haettiin hesestä safkat messiin ja takas hotelliin viimeistelemään vähän cosseja.

 photo DSC_0517_zps5c315c77.png

Lauantai 16.2.
Herättiin yllätys yllätys aika myöhään ja onneks saatiin pojilta kyyti sibbetalolle. Päästiin cossit laittaa päälle vasta joskus kahentoista maissa koska huhhu mikä tungos niissä pukuhuoneissa oli, jouduttii siis venaa et se porukka vähän hälveni. 
Me cossattiin Petshop of Horrorista paria hahmoa jotka löyty kyseisen sarjan artbookista. Kun oli puvut saatu päälle, ni äkkiä vaan ottamaan vähän kuvia kuvauspalvelunkin kautta ja sitte nopeesti cossit pois, koska jesus fucking christ ne maskit ja sarvet oli epämukavat. 

 photo DSC_0552-1_zpsa0ed79ba.png

 photo DSC_0569-1_zps95d413a4.png

 photo DSC_0585_zps7bd2b56f.png

 photo DSC_0588_zpse20bfcde.png

Mentiin sitte samantie hotellille takasin kiitos muuten Laurille ku nopeesti lainas autoaan ja vaihtettiin jo iltabile kuteet vaikka kello oli vasta joku neljä. 
Palattii sitte sibbetalolle vaan pyörimään ja päästiin kunnolla käymään myös myyntipöydillä josta lähti mukaan vaaleenpunanen alpakka pehmolelu joka sai myöhemmin nimekseen Jukka Lauri nimes sen. Käytiin myös moikkailemassa tuttuja ketä nähtiin siellä haahuillessa ja että Jukka sai paljon rakkautta ihmisiltä, Jukasta tuli julkkis.

 photo DSC_0635_zps863bc13c.png

 photo DSC_0636_zps7e0a7eff.png

Siinä sitte ku vihdoin iltabileet alko ni mun mustiin pukeutuneet miehet vihdoin saapu. Eli meidän porukan idea oli se että pojat oli pukeutuneina mustiin ja mä valkosiin, Lauri oli punanen raideri, Jarmo vihree raideri, Sami keltanen raideri, Esa sininen raideri ja meikä pinkki raideri. Voi olla että tää sama porukka ilmestyy jonkun toisen conin iltabileisiin, ainaki meillä oli semmosta puhetta Jarmon kanssa sunnuntaina.

 photo DSC_0644_zps070fb86c.png

 photo DSC_0645_zpsd6151a9b.png

 photo DSC_0661_zps044cf9ce.png

 photo DSC_0669_zpscc5426ce.png

 photo DSC_0680_zpsb861326e.png

Oli ihan hurja meininki vaikka energiaa oliki vähän. Me lähettiin takas hotellille jo ennen kahtatoista, ei jääty kattoon ku ne päästi ne ilmapallot sieltä katosta irti. Kidnapattii sieltä myös yks pottunuoli Nita mein hotellihuoneesee nukkumaa.

Sunnuntai 17.2.
Tää päivä meniki sitte vaa sibbetalolla istuskellessa ja rupatellessa kavereiden kanssa. Oltiin jo niin väsyneitä ja hirveessä conidarrassa että haluttiin vaan kotiin. No me lähettiinki kotiin jo siinä kahen kolmen maissa.


Loppuun tietysti musiikkivideo joka on vähän kehno olen siitä hyvin pahoillani, yritin parhaani vitut yritin, mutta toivottavasti tykkäätte anyway!
Kiitos vielä kaikille ihmisille hienosta conista, vähän kyllä harmittaa ettei viihdytty enempää cossit päällä, jos vaikka seuraavassa conissa oltas vähä kauemmin cosseissa. Varmaan myös huomasitte että ei ollu mitään kuvia tai juttua niistä tontuista, koska ei saatu niitä ajoissa valmiiks. 
Miten siinä aina käy niin että cossit jää viimetinkaan, ei koskaan opita alottaa ajoissa.

see ya later~

0 kommenttia:

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino