perjantai 26. helmikuuta 2010

CosplayGaala 2010


Terbaa!

Tämän vuotinen cosplay tapahtuma "kiertue" alkoi CosplayGaalan merkeissä. Cossasin tapahtumassa Edawrd Elriciä, FullMetal Alchemistista. CosplayGaala oli siis 07.02. Olin yksilökilpailussa kilpailija numero 23.

Aamulla herättiin siinä seiskan maissa, että ehtii laittaa peruukin päähän, meikata ja pakata kamat. Bussi lähti Sipoosta 08:05 ja siinä meni joku tunti Helsinkiin. Siellä sitten otettiin kaveri matkaan ja lähettiin käveleen Glorialle. Glorialla saatiin ohitella jonossa, koska olin kilpailija. Siirryttiin heti sisäänpääsyn maksamisen jälkeen bäkkärin pukuhuoneisiin vaihtamaan cossi.

Gaalan alku meni siinä kavereita tervehtiessä ja ympäri pyöriessä. Tuli myös katsottua FFFight, johon muo yritettiin saada mukaan, mutten sitten kehannu mennä.

Yksilökilpailu alko kello 13:30 ja sitä ennen olin käyny tuomarien ennakkokatsauksessa ja valokuvattavana. Tosiaan oli kahdeskymmenes kolmas ja pakko myöntää, mutta ihan hyvinhän se mun "esitys" meni.. No joo kävelin vaan selin yleisöön sinne lavalle ja sitten pudotin sen takin mun päältä, jollon automail paljastu, käännyin sitten ympäri ja otin ne posetukset. Geez, ku se yleisö oli alussa ihan hiljanen ja heti ku paljastin sen automailin, ni se yleisö tyyliin räjähti, menin ihan paniikkiin. X____________X

Yksilökilpailun jälkeen sitten uskalsin viimein juoda jotain ja vähän syödäkkin, ku ennen kilpailua olin jännittäny liikaa, ni ei uskaltanu syödä eikä juoda. SÖIN TOMATOOOO!! paras. :DD

Yksilökilpailun jälkeen ihan sika moni tuli hiplaamaan mun automailia, ku se oli näkyvillä. Törmäsin yhteen, joka ei millään halunnu päästää muo menemään sen automailin kanssa. Oli siel kyl yks toinenkin, mutt se ei ollu niin paha, ku se toinen.. Sen sisänen Winry pääsi esille. XDD Ja pelkäsin alusta asti, ett Gaalassa joku semmonen tulis muo vastaan, mutta että kaksin kappalein ja toinen pahakin sellanen.

Nohh palkintojen jaossa pääsi vähän pettymään alussa, kun ei päässyt kolmen parhaan joukkoon, MUTTA sitten sytty pieni valo pimeään; nimittäin sain Sangatsu Mangan kunniamaininnan, eli vois sanoa, että pääsin sijalle neljä. On se hyvä saavutus, kun ajattelee, että yksilökilpailussa oli 30 osallistujaa. ;))

Tulosten jälkeen mentiin poistamaan cossi ja tuntu hyvältä saada automail pois. Tuli vähän jälkiä oikeaan käteen ja sitä rataa, mutta "cosplay ilman tuskaa on teeskentelyä"! ;)) Paineltiin sitten melkeen heti kotiin, kun pohkeet rikki(ja on muuten vieläkin) ja väsytti/väsyttää.

Aivan mahtava kokemus kerrassaan. Hyvä saavutus ekalta kilpailu kerralta. Aluks kyllä pelkäsin, ettei mun naama ois sopinu ollenkaan Edward cossiin, mutta no jaa, ihan hyvin tää pärstä sopi cossiin(think so). Seuraavaan tapahtumaan haluun kyllä mennä omilla hiuksilla, enkä peruukilla. :)) Saisivat nyt vaan kasvaa tosta edestä reilun pitusiks.

Ja KIITOKSET: ensimmäisenä haluan kiittää todella paljon äitiäni ja hänen miesystäväänsä, kun auttoivat cossin tekemisessä! Sitten haluaisin kiittää kavereita, jotka olivat tapahtuman aikana mun tukena siellä ennen kilpailua ja kiitos toki niillekkin kavereille, jotka jaksoivat laittaa txt kautta ne onnittelut kilpailua varten. Ja suuret kiitokset myös CosplayGaalan järkkääjille, kun järkkäsivät mahtavan tapahtuman ja kiitos tyypeille, ketä Gaalassa randomisti tuli pyytämään kuvaa ja ylipäätänsä puhumaan mulle. :))

GOOD WORK, TEAM ELRIC!

Seuraava tapahtuma kohde taitaakin olla Bakacon, eli siellä sitten törmäillään! ;DD

kiitos ja hyvää yötä! XDD

PS. kunhan sen mun esityksen video tulee youtubeen, niin laitan sen linkin tänne uutena merkintänä ;)) ja täällä on vähän kuvia tästä mun Edward cossista(ja löytyy sieltä mun muitakin cosseja): www.cosplay.com/costume/282551/

1 kommenttia:

Essi kirjoitti...

on tuo kyllä niin hieno. :) vaau.
Sinun onneksesi minä en ollu gaalassa, olisit saanu yhen automail-hiplailijan lisää. :D

Näkyy bakassa. ;)

Team Elric Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino